Chris Grey & the BlueSpand og Ungdomsskolen forsøger med nyt initiativ at få flere unge til at spille musik. Groovy Saturday er en invitation til unge mellem 14 og 18 om at møde op til en gratis eftermiddag med med svedigt sammenspil og funky fifs

For få unge spiller musik sammen. Sådan er budskabet fra Ungdomskolen og det lokale band Chris Grey & The Bluespand. Uden at have nøjagtige tal, så er holdningen, at hver enkelt barn, der ikke spiller eller i det mindste har prøvet at spille sammen med andre, er et for meget.

Derfor inviterer de to parter til Groovy Saturday, hvor de tre erfarne musikere vil dele ud af gode råd, jamme med de unge og frem for alt opfordre de unge til at jamme med hinanden.

Groovy Saturday

Ungdomscenter Spillestedet, Filosofgangen 19ATrommeslagere, bassister og rytmeguitarister fmellem 14 og 18 år får her muligheden for at jamme fede grooves/riffs/rytmer sammen på kryds og tværs. 

Entre: Gratis

Tilmelding via www.ungodense.dk/

Det er mit indtryk, at mange sidder alene og spiller eller programmerer, men at band-tingen ligesom er røget lidt i baggrunden. Der er jo også meget individualisme i dag på mange fronter.

Derfor tænkte vi, at vores egen glæde ved at spille i band og være et team, skulle gives videre, siger Kasper Laursen, der er bassist i Chris Grey & The Bluespand og underviser i Ungdomsskolen.

Det er ganske gratis at deltage, men det kræver tilmelding på UngOdense.dk

  • 17342852_10155990747807846_5935142026828163102_n

    Af:

    Fortæller historier i ord og billeder. Twitter: @knakkergaard Instagram: klausknakkergaard / photobyknakkergaard