12 slags frisklavede salater hos AC deli i Læssøegade 3

Produceret af Hasse Frimodt

Læssøegade: Nicolaj Vang har sammen med sin kæreste, Ann Charlotte Breith, åbnet AC Deli i Læssøegade 3.

Ann Charlotte Breith og Nicolaj Vang har begge stor erfaring indenfor catering og restaurationsbranchen, hvor Ann Charlotte Breith i de seneste ti år har drevet catering firma med levering af mad til større arrangementer samt daglig levering af cirka 250 frokostordninger.

Nicolaj Vang har været i restaurationsbranchen i 15 år og sammen med Ann Charlotte Breith, har han med stor succes drevet en hyggelig sommerrestaurant i Faldsled.

- Vi har længe gået med ønsket om at starte et sundt alternativ til take away mad i Odense. Nu har vi fundet de rette lokaler her i Læssøegade 3, hvor vi har åbnet AC Deli. Hos AC Deli holder vi åbent mandag til fredag fra klokken 11 til 21 samt lørdag og søndag fra klokken 12 til 21, siger Nicolaj Vang og fortsætter:

- Alle ugens dage har vi 12 forskellige frisklavede salater, som folk kan købe med hjem. Salatterne er sæsonbaseret og tilpasses efter årstidens råvare. Vi har fem slags hjemmebagt brød, hvoraf de tre af dem er glutenfri og lactosefri, så vi har et godt alternativ til de mennesker, der har problemer med det. Vores salater er altid frisklavede og af højeste kvalitet, da vi får de gode og sunde råvare leveret af Folkebo Frugt og Grønt.

- I vores køledisk har vi også flere slags kød. Vi har for eksempel fisk, oksekød, and, kylling og tofu. Vi har to slags juice, en lavet på havtorn og ananas samt en lavet på rødbede og ingefær.

- Og har man ønske om lidt til den søde tand, sælger vi også hjemmelavede bountybar lavet på kokosmel og figner dyppet i 70 procent chokolade, eller man kan prøve vores lækre glutenfri bananmuffins med chokolade og valnødder. Vi har også salg af rawbite abrikoskonfekt med oistacienødder og så har Ann Charlotte Breith på en tur til USA besøgt chocolatier Fritz Knipschildt, hvor hun lærte at lave smeltede marshmellows og rice crispy, en delikatesse som vi også tilbyder her i AC Deli.

  • Af: