Thaimassage, oliemassage og urtemassage på menukortet

Pakjira Jinphet Jensen også kaldet (Å) flyttede til Korup sammen med sin mand og to børn for et år siden. Her ønskede hun sammen med sin mand Anders at finde en tryg og rolig base for parret og deres to børn på halvandet og fire år. Parret fandt et hus med kælder på Solsortvej 4, som de den seneste måned har brugt meget tid på at renoverer og indrette, så de fra den 9. april kan byde kunder velkommen i Korup Thaimassage.

Korup Thaimassage

Korup ThaimassageSolsortvej 4, 5210 Odense NV

Behandler: Pakjira Jinphet Jensen også kaldet (Å)

www.korupthaimassage.dk

Traditionel thaimassage

- Jeg har i 5 år arbejdet som massør på en thaimassage klinik i Odense city. Men min drøm om egen klinik ønsker jeg nu at udleve. Her i Korup kan jeg tilbyde behandlinger i rolige omgivelser, her er ingen larm fra gaden eller andre behandlingslokaler, her kan man som kunde nyde roen, mens man får den behandling, man har bestilt. Jeg tilbyder traditionel thaimassage. Den foregår på en madras på gulvet, og det er en dybdegående behandling, hvor jeg blandt andet går på musklerne for at komme helt i dybden, siger Å.

Urte og oliemassage

Udover traditionel thaimasage kan man hos Korup Thaimassage også booke tid til en mere blid oliemassage eller få en urtemassage, som mange idrætsudøvere i følge Å kan have stor glæde af, da de urter, der bruges, trænger ind og blødgøre spændte muskler i kroppen.

- Jeg har i marts måned været i Thailand, hvor jeg har lært de nyeste massage teknikker, så jeg er helt opdateret på det område, siger Å, der også forhandler produkter fra NU Skin.

  • Af: