Skønhed

N´Age tilbyder rynkereducerende og æstetiske behandlinger

N´Age er flyttet til Filosofgangen 24, 1. sal. N´Age blev til i 2003, da Ida Bille Brahe åbnede klinik i København. Siden er der åbnet klinikker i Århus, Herning og Odense.I 2017 blev Sanne Lønskov partner og administrerende direktør. Hun stoppede i sit job hos L´Oreal for i stedet at blive en del af N´Age. Hun havde selv været kunde hos N´Age og kunne se store muligheder i at være med til at udvikle virksomheden.

N´Age Nordic Beauty

N´Age Nordic BeautyFilosofgangen 24

Ejer Ida Bille Brahe og Sanne Lønskov

Klinikchef: Rikke Lindby

Hjemmeside: www.nage.dk

 

Samme setup i klinikkerne

- I januar 2017 blev jeg partner hos N´Age. Jeg kiggede nærmere på vores klinikker og fandt ud af, at klinikken i Odense ganske enkelt ikke kunne leve op til vores egne krav om, hvordan en N´Age klinik skal drives. Vi besluttede at flytte klinikken til nye rammer på Filosofgangen 24, 1. sal. Vi ønskede, at klinikken skulle drives på en super professionel måde, så vi kontaktede Rikke Lindby og blev enige med hende om at være klinikchef og kosmetisk sygeplejerske i Odense. Vi er nu i gang med at ensarte og lave det samme setup i alle N´Age klinikkerne, siger Sanne Lønskov.

Rikke Lindby brænder for faget

Rikke har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Hun var indtil ansættelsen hos N´Age konsulent indenfor filler produkter og har stået for efteruddannelse og træning af personale på nordiske privathospitaler og klinikker.- Jeg brænder for faget og glæder mig til at bygge N´Age op i Odense, siger Lindby. - Vi holder torsdag en stor åbningsfest fra kl. 16. Her vil Ida Bille Brahe, stifter af N´Age, og jeg selv byde velkommen. Denne dag vil vi demonstrere en livebehandling med Restylane, så folk kan se, hvor lille et indgreb det er at rette rynker ud. Vi viser også livebehandlinger og holder foredrag om de nyeste metoder inden for rynkereduktion. Vi viser en Restylane behandling. Man kan også følge en Ultherapy behandling, som er markedets eneste FDA godkendte, ikke kirurgiske behandling mod løs hud. Og vi viser en Micro needling behandling, hvor vi viser, hvordan man reducerer rynker, pigment og ar med medicinsk dermaroling. Ligeledes afholder vi konkurrencer om to Restylanebehandlinger til en samlet værdi af 20.000 kroner. Og der vil være goodie bag til de første 250 gæster til en værdi á 1.000 kroner, siger Rikke Lindby.

Gratis konsultation

Hos N´Age udføres alle behandlinger af et team af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker og dermatologer. Klinikkens kerneværdier er æstetik, etik og sikkerhed.- Man skal som kunde hos os kunne stole på at få et smukt resultat. Vi tilbyder altid en gratis konsultation. Efter alle behandlinger tilbyder vi en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcis som kunden ønskede, siger Sanne Lønskov.

  • Af: