Konkurrence

Tøjbutikken Onkel P, udlodder i denne uge, et super smart herresæt til en værdi á 3.000 kr.

På Ugeavisen Odense elsker vi julen og alle de dejlige traditioner, der følger med julen. En af de traditioner som rigtig mange har i forbindelse med julen er adventsgaver. Og vi har her på Ugeavisen Odense været så heldige, at vi i år har indgået et samarbejde om en adventskonkurrence, hvor vi kan forkæle vores læsere med flotte gaver. Fire virksomheder har sagt ja til at forkæle jer læsere med super flotte gaver. Disse virksomheder er Herretøjsbutikken Onkel P, smykkevirksomheden Pandora, Hi-Fi Klubben samt skønhedsklinikken Nage Odense. Tøjbutikken Onkel P, der er beliggende i Klaregade 10, giver i denne uge et smart sæt herretøj til en værdi á 3.000 kroner. Butikken er ejet af Lizette Bang. Lizette elsker julen, og derfor er Onkel P og personalet i julestemning og klar til at sælge masser af julegaver og adventsgaver de kommende uger.

Adventskonkurrence

Adventskonkurrence:Vind et smart herresæt fra Onkel P, Klaregade 10 til en værdi á 3.000 kr.

Deltag på facebooksiden Ugeavisen Odense ved at skrive Onkel P i kommentarfeltet.

Konkurrencen starter 29. november og slutter 5. december kl. 9.

6. december kan du vinde adventsgave fra Pandora

13. december kan du vinde adventsgave fra Hi-Fi Klubben 

20. december kan du vinde adventsgave Nage Odense

Vind et smart herresæt

- Vi er en butik, der forhandler tøj til den modne mand. Men vi er også en butik, hvor de unge kommer og gør deres handler. Vi oplever ofte, at far og søn kommer ind sammen og køber tøj. Vi har et bredt udvalg af kendte herretøjsmærker, og i adventskonkurrencen har vi sammensat et super smart herresæt. En læser vinder et par Filippa K denim jeans, 1 stk. Onkel P blazer samt en Forét t-shirt. Sættet passer til årstiden og sidder super godt på alle mænd, siger Lizette Bang.

Sådan deltager du

Du kan deltage i konkurrencen om dette lækre herretøjs sæt på facebooksiden Ugeavisen Odense. Konkurrencen kører fra onsdag den 29. november frem til tirsdag den 5. december kl. 9 Du deltager ved at skrive Onkel P i kommentarfeltet. Vinderen findes ved lodtrækning blandt samtlige deltagere.Så husk at følg med i Ugeavisen Odense de kommende uger og deltag i vores store adventskonkurrence, hvor der er præmier for flere tusinde kroner. 6. december kan du vinde smykkesæt fra Pandora smykker, 13. december er der en flot præmie fra Hi-Fi Klubben og konkurrencen sluttes af med et flot gavekort til skønhedsklinikken Nage Odense.

  • Af: