Alex er ny ejer af Odense Gokart Hal

Produceret af Hasse Frimodt

Cikorievej: Alex Larsen, 22 år, har siden han var 13 år gammel haft sin gang i Odense Gokart Hal på Cikorievej 32. De seneste 4 år har han været ansat som instruktør, men 1. marts blev Alex ny ejer af Odense Gokart Hal.

- Det er lidt sjovt at jeg nu kan kalde mig ny ejer af Odense Gokart Hal. For jeg har siden jeg var 13 år gammel haft den drøm, at jeg en dag ville have min egen gokart hal. Så da jeg fik tilbudet om overtagelse her på Cikorievej, sprang jeg til med det samme. Nu skal drømmen udleves, siger Alex Larsen.

For Alex er det ikke helt nyt at være selvstændig. Han i tidligere været indehaver af virksomheden Smarthuset, hvor han udførte mobilreparationer.

- Som ny ejer har jeg flere ideer i støbeskeen, som gerne skulle være med til at gøre Odense Gokart Hal til en god forretning for mig, men også blive et fedt sted for gæsterne at besøge. Et af de tiltag jeg går og overvejer er at starte en juniorklub for de 12 til 15 årige, for på den måde at få flere unge mennesker til at interessere sig for motorsport. Jeg har selv kørt gokart på nationalt niveau og havde stor glæde af det som teenager, siger Alex Larsen.

Odense Gokart Hal holder åbent torsdag fra klokken 17 til 21, fredag og lørdag fra klokken 15 til 21 samt søndag fra klokken 14 til 18.

- Aldersgrænsen for at køre herude er fra 12 år og opefter. Vi tilbyder arrangementer for private og virksomheder fra 1 person til 90 personer. Man kan komme og prøve sine evner af som racerkører, udfordre sine børn, venner, kæreste, kollegaer eller chefen.

Og er der ønske om at sidde og slappe af med god mad efter kørslen, kan vi også tilbyde sådanne arrangementer siger Alex Larsen.

  • Af: