Alfred og Kamille, samt Ma´fia er nu blevet til Boffa

Video: Hasse Frimodt

Rugårdsvej: Brian Matzen der er kok og i mange år har drevet madhuset Alfred og Kamilla samt Ma´fia bød i sidste uge kunderne velkommen til sit nye samlede italienske madhus Boffa der ligger placeret på Rugårdsvej 103D. Brian elsker Italien og det italienske køkken er en stærk kilde til inspiration for ham.

- For et år siden åbnede jeg pop up restauranten Ma´fia. Den blev en stor succes og samtidig følte jeg mig rigtig godt tilpas ved at stå og lege i det italienske køkken. Vi importerer en masse produkter fra Italien, og når jeg f.eks bestilte olivenolier fra Sicilien, til firmaet Ma´fia, så kunne jeg godt mærke stilheden i den anden ende af telefonen hvor der sad en italiensk forretningsmand og studsede over navnet Ma´fia. I Italien er det nok ikke det smarteste navn jeg havde fundet på til min restaurant. Nu har jeg ændret koncept og navn, så vi fremover hedder Boffa, et italiensk slangord der betyder "et slag lige i ansigtet", fortæller Brian Matzen.

Boffa er delt op i tre afdelinger. En take away afdeling der holder åbent alle ugens dage fra klokken 17 til 21. Her er der ansat to italienske pizzabagere, der skal stå for tilberedningen af pizzaerne.

- Vores takeaway afdeling er jeg rigtig stolt af og jeg forventer mig rigtig meget af den. Alle pizza , hvilket vil sige 10 forskellige slags, bliver bagt i en 3,5 tons tung brændefyret masseovn/pizzaovn, der varmer op til 450 grader. Det giver den helt optimale og autentiske sprødhed, der kendetegner italiensk pizza. Dejen koldhæver i 72 timer og det er en surdej som vi importere fra Italien. Vi har smagt på over 40 forskellige slags mozarella ost for at finde frem til den helt rette der passer bedst til vores pizza, siger Brian Matzen.

I take away afdelingen kan man også bestille rette som f.eks. unghane, kalv, antipasti , forskellige desserter samt italiensk produkter.

Boffa giver også kunderne muligheden for at sidde og nyde maden i hyggelige omgivelser, hvor der kan købes pizza med fyld der hører sæsonen til, priserne er fra 90 kroner og opefter.

Brian Matzen har i et år, arbejdet tæt sammen med den italienske kok Antonio.

- I det år jeg har gået sammen med Antonio har jeg lært en masse om det italienske køkken som nu kommer vores gæster i restauranten til gode. Fra tirsdag til lørdag åbnes restauranten klokken 18. Og her vil man kunne vælge mellem 2 menuer. Den ene er Antonios italienske menu og den anden menu er lavet ud fra min leg og eksperimenter med det italienske køkken, siger Brian Matzen.

Og da det hele er inspireret fra Italien så er alle vine i restauranten selvfølgelig italienske, ligesom øl og sodavand er fra Italien.

  • Af: