Ejendomsmægler

Bahadir Demirhan er vild med lommeklude, han har hele 42 af slagsen og de fleste har haft en betydning for hans liv

Bahadir Demirhan er ingen kludehandler. Han er indehaver af Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led. Men han er bidt af at samle på lommeklude - en fetish, der startede tilbage i 2008, hvor han stod i en tøjbutik og prøvede nyt tøj. Ekspedienten opfordrede Bahadir til at købe en lommeklud, da den ville peppe dresset op. Det blev starten til, at Bahadir nu har 42 forskellige lommeklude. Den billigste til 50 kroner og de dyreste til 500 kroner.

Mange af de lommeklude, jeg køber, har en historie for mig

Bahadir Demirhan

- Mange af de lommeklude, jeg køber, har en historie for mig. Jeg er f.eks. far til to piger, og ved hver fødsel er jeg efterfølgende gået ud for at fejre det med købet af en lommeklud. Jeg har en juleklud, som jeg købte, da jeg skulle til firma julefrokost. Det er en fin lille klud med silke i kanterne, som gør at et ellers lidt kedeligt jakkesæt bliver pimpet op. Da jeg på et tidspunkt havde fyldt alle hullerne ud i min kludeboks, besluttede jeg mig for, at nu skulle der ikke købes flere klude til samlingen. Boksen stod i mit walk in closset og så yderst dekorativ ud med alle kludene i. Min kone var også af den mening, at nu måtte det stoppe med alle de kludekøb, fortæller Bahadir Demirhan.

Lykkekluden fra Magasin

Men nej, aftalen med konen om ikke at købe flere klude holdt kun i 14 dage. Så var der købt en ny klud til samlingen. Det er efterfølgende en klud, Bahadir kalder sin lykkeklud, og den får en særlig betydning i uge 41 og uge 42 i år.

- Lykkekluden købte jeg, da jeg stod i Magasin. Jeg var ved at købe en fødselsdagsgave til min svoger, da telefonen ringede. Telefonopkaldet drejede sig om en kompleks boligsag, som virkede lidt umulig at få lukket med et salg. Men helt utroligt endte opkaldet med et boligsalg. Jeg blev simpelthen så glad for, at det var lykkedes at afslutte handlen, og samtidig fik jeg øje på en fed Ralph Lauren lommeklud, som jeg endte med at købe. Den kostede 500 kroner, og jeg var på vej hjem i bilen godt klar over, at jeg havde brudt en aftale med min kone. Så da jeg kom hjem, fortalte jeg hende ærligt om mit køb og hvor fedt det var, at den handel var gået i orden. Heldigvis forstod hun det, og siden da har jeg fået lov at købe de klude, jeg ønsker. Det er blevet til flere siden. Blandt andet en Hammerslagsklud.

Hammerslagskluden

Hammerslagskluden bar jeg, da jeg var med i tv-programmet Hammerslag. Et program, jeg sagde ja til at være med i, fordi min far var blevet kræftsyg. Han havde flere gange spurgt mig, hvorfor jeg dog ikke var med i programmet. Min far var på det tidspunkt alvorlig kræftsyg, og for hans skyld sagde jeg ja til at deltage i Hammerslag. Jeg vidste, han ville være enormt stolt af at se sin søn i et tv-program. Desværre døde han i marts 2016, og programmet blev først sendt i efteråret 2016, så han nåede aldrig at se mig i Hammerslag, fortæller Bahadir.

I Uge 41 og 42 kan man igen se Bahadir optræde på DR, når han igen deltager i Hammerslag. Her dyster Bahadir imod en anden klude entusiast Christian Torp Carlsen, der er kendt for sit store røde skæg.

- Christian og jeg er begge vilde med lommeklude, og internt kalder vi vores Hammerslags dyst for "Kludenes kamp". - I et lidt for kækt øjeblik kom jeg til at sætte min lykkeklud på spil. Men heldigvis nåede jeg at trække mit tilbud tilbage, idet jeg ikke kunne holde tanken ud om at risikere at tabe min lykkeklud, siger Bahadir Demirhan.

Drømmekluden

Bahadir Demirhans drømmeklud håber han at få lavet af sin mor.

- Jeg ved, min mor læser Ugeavisen Odense. Så når hun læser dette interview, kan hun nu læse, at min ønskeklud vil være en klud, som min mor har hæklet, slutter Bahadir Demirhan.

Men følg selv med i Kludenes Kamp, når det sendes på DR i uge 41 og 42.

  • Af: