Behandlinger

Tania Andersen forkæler din krop med lækre behandlinger

Tania Andersen er født og opvokset i det sydlige Thailand. Hun har boet i Bangkok, hvor hun har uddannet sig som thaimassør, ansigtsbehandler og lært at give fodmassage, fysioterapeutiske behandlinger, zoneterapi og oliemassage. Hun kom til Danmark i 2003, og har tidligere haft egen massageklinik i Bolbro. Den lukkede hun tilbage i 2011, for i stedet at arbejde som ansat i en odenseansk klinik. Men nu er lysten til at være selvstændig vendt tilbage, og Tania har åbnet TH Helse Thaimassage i Kongensgade 71, hvor hun også har en massør ansat.

TH Helse Thaimassage

TH-Helse ThaimassageKongensgade 71

Indehaver: Tania Andersen

Åbent: Mandag-lørdag kl. 10-18

Hjemmeside: www.th-helse.dk

Facebook: Thai Helse

Varm urtebold massage

- Jeg tilbyder en meget lækker, varm urtebold massage. Det er en behandlingsform, hvor brugen af urter og varme er med til at løsne spændinger i kroppen på en behagelig måde. I klinikken tilbyde jeg også en fysioterapeutisk behandlingsmetode, som jeg har lært i Thailand. Behandlingen gør, at leddene føles bedre. Og så tilbyder jeg infrarød sauna behandling. Infrarød sauna vinder mere og mere indpas på verdensplan. Den kan være med til at reducere smerter og er yderst god til behandling af gigt og nervepatienter. Kombinationen af infrarød sauna og urtebold massage er rigtig godt, siger Tania Andersen.

Forskellige behandlingstilbud

Udover de tre ovennævnte behandlingstilbud kan man også booke tid til f.eks. ansigtsbehandling, fodmassage, special thaimassage, oliemassage og thai-fysioterapi hos TH Helse Thaimassage.

  • Af: