Odense Teater danner i år ramme om Best of Odenses awardshow, og du er hermed inviteret med til prisoverrækkelsen.

Vil du være med til at fejre vinderne af Best of Odense 2017, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Den 28. oktober hylder vi alle dem, der sikrer sig titlen som byens bedste, når de 19 priser skal overrækkes til vinderne.

- Sidste år måtte læserne nøjes med video og artikler fra kåringen. I år er vi rykket fra Mediehuset til Odense Teater. Der er meget mere plads, og derfor kan vi nu invitere læserne med. Det er vi vældigt glade for, da det jo er læsernes hyldest til handels- og kulturlivet, vi fejrer, siger Jan Bonde, redaktør for Ugeavisen Odense.

Der er lagt op til et brag af en prisfest, når skuespilleren Jeppe Sand som konferencier guider publikum igennem et par festlige timer.

Sko/Torp står for en del af den musikalske underholdning, og så gæster en endnu ikke offentliggjort ung dansk sanger/sangskriver også showet.

Derudover er der stand up comedy på programmet, så vi tør godt garantere, at der bliver nok at grine af.

Sådan kommer du med

Billetterne til Best of Odense-prisfesten koster 100 kroner per styk og kan købes på www.nembillet.dk under kategorien "Show". Arrangementet starter klokken 17.00 og varer omkring to en halv time.

Prisen er inklusiv bobler i pausen, og efter showet serveres der en gratis drink på Heidi's Bier Bar inden klokken 24.00 ved fremvisning af billetten.

- Så der er masser af årsager til at dukke op. Men først og fremmest er man med til den fælles hyldest af vores by og alt det, den indeholder. Vi glæder os og håber at se mange læsere i salen 28. oktober, siger Jan Bonde.

  • fyens.dk