Bliv forkælet med massage og jacuzzi hos LovelySkin

Produceret af Hasse Frimodt

Lille Gråbrødestræde: My Dinh startede for 10 år siden kosmetologklinik på Skibhusvej.

Hun har siden flyttet klinikken til Overgade hvor hun har drevet klinikken LovelySkin de seneste 4 år. 23. februar i år, flyttede LovelySkin til dobbelt så store lokaler i Lille Gråbrødrestræde 1, st. th.

- Jeg følte mig tvunget til at flytte fra Overgade, selvom jeg har været glad for lokalerne i mange år. Grunden til jeg flytter er, at det kommende letbane projekt skaber så store trafikale problemer i Overgade området, så kunderne har svært ved at komme til min klinik.

Da jeg så fik muligheden for at overtage super flotte lokaler i Lille Gråbrødrestræde 1, slog jeg til og har nu indrettet en hyggelig klinik med varme farver på væggene og lysekroner i loftet, hvor vi vil kræse om kunderne, siger My Dinh.

Hos LovelySkin kan man få permanent makeup, ansigtsbehandling, kropsbehandling, voksbehandling, eyelash extensions, behandling af hænder og fødder, brude- & fest makeup.

Og som noget nyt hos LovelySkin tilbyder de en massage med Lava Shell, hvor der efterfølgende er mulighed for at slappe af med kæresten eller veninden i en jacuzzi, mens man nyder et glas vin, en smoothie og snacks.

Jacuzzi-hygge

- Vores nye hyggelige tiltag med lækker Lava Shell behandling og jacuzzi hygge håber jeg, kunderne vil tage godt imod.

Vi glæder os ihvertfald til at kunne forkæle dem, der booker sådan en behandling.

Jeg har seks ansatte i klinikken, som jeg er yderst taknemmelig for. De udfører deres arbejde til fulde, og jeg er glad for den service, vi yder overfor kunderne, fortæller My Dinh.

LovelySkin har åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra klokken 9 til 18, torsdag fra klokken 9 til 19 samt lørdag fra klokken 9 til 15.

  • Af: