Klinik

Rundt om dig er et tilbud til børn og unge der ikke trives i dagligdagen

Camilla Thybo Stærmose har i Vestergade 15A åbnet klinikken Rundt om dig, hvor hun tilbyder samtaler med børn og unge, samtaler med forældre, eller samtaler hvor hele familien er samlet. Camilla er uddannet lærer. Hun har undervist i 18 år, og i forbindelse med opstarten af Rundt om dig er hun nu gået ned i tid på den skole, hvor hun underviser, for at have bedre tid til sin nye virksomhed. 

Stort hjerte for børn og unge

- Som skolelærer oplever jeg ofte, at jeg ikke føler, der er tid nok til at tage mig af de børn/unge der har problemer. Jeg har som lærer altid haft et stort hjerte for de børn/unge og de familier, som har haft brug for lidt større opmærksomhed. Så udover at være uddannet lærer er jeg også uddannet samtalepraktiker, inklusions vejleder, adfærd- kontakt og trivselsvejleder, og til september færdiggør jeg en uddannelse som familieterapeut. 

Har dit barn det svært?

Det kan være svært både for forældre og børn/unge at overskue, finde vej og ikke mindst få følelsen af at slå til. Hvad er rigtigt, og hvad er forkert? Hvem er jeg? Og hvad har jeg lyst til?

Lær at forstå dit barn

- Når det er svært i familien, eller man oplever udfordringer med sine børn, kan det være rart at få hjælp til at komme videre. Så oplever du, at dit barn har udfordringer, som er svære at løse. Eller har du som forældre selv brug for hjælp til at forstå dit barn, tilbyder jeg samtaler, der kan få dig til at gøre noget ved det. Der kan være mange årsager til, at ens barn ikke trives. Det kan f.eks. skyldes ensomhed, skilsmisse eller sygdom/dødsfald i familien. Ingen kan klare sig alene, så her er det jeg træder til og hjælper. Jeg tager udgangspunkt i barnets/unges fortælling, og arbejder professionelt og alvorligt med deres historie, siger Camilla Thybo Stærmose. 

Rundt om dig

Rundt om digVestergade 15A, 2. sal

Indehaver: Camilla Thybo Stærmose, familieterapeut

www.rundtomdig.dk

tlf: 61362204

mail@rundtomdig.dk
  • Af: