Pakhusgården: Claus Sloth har været selvstændig som personlig træner i syv år. Men for to og et halvt år siden, tog han springet og åbnede Claussloth.dk - Dit center for personlig træning i Pakhusgården 36 B.

- Jeg kunne fornemme, at tiden var den rigtige til at tilbyde personlig træning i nogle luksuriøse rammer. Jeg startede virksomheden og havde en enkelt personlig træner ansat. Siden må jeg nok sige, at det er gået helt vildt stærkt og at det var det rigtige valg, jeg traf, da jeg åbnede centeret, fortæller Claus Sloth, der i dag har 13 personlige trænere ansat i virksomheden og otte receptionister.

- Jeg startede med et center på knap 500 kvadratmeter. Men med flere og flere medlemmer, lige nu 270, var det nødvendigt at udvide for et år siden med yderligere 300 kvadratmeter, som jeg bruger i forbindelse med de bootcamps, jeg tilbyder, fortsætter Claus Sloth, derfor nylig har udvidet med yderligere 150 kvadratmeter.

- Tendensen indenfor træning er, at flere og flere ønsker at træne med en personlig træner. Med en personlig træner får man en mere seriøs træning, og dermed opnår man meget bedre resultater, siger Claus Sloth.

Som medlem hos ClausSloth.dk får man i forbindelse med træningen gratis frugt, friskmalet kaffe, der er altid en træner til stede, man kan henvende sig til og man har som minimum en træning med en personlig træner hver anden måned. Man får lavet et individuelt forløb, som bliver tilpasset med kost og træningsforløb og der er diverse holdtræning og bootcamps med maksimalt fire deltagere på hvert hold.

Claus Sloth er uddannet personlig træner, kostvejleder, massør samt har flere forskellige kurser indenfor behandling og træning, og så er han indehaver af Claussloth.dk.

  • Af: