Anderupvej: Dorte Busborg Kofoed har de seneste fire år været Købmand i Rema 1000 butikken på Anderupvej 132, Stige. Men nye udfordringer indenfor Rema 1000 kæden venter Dorte.

- Jeg fik tilbudt at være med til at starte en ny Rema 1000 butik op i Søhus, helt præcis på Anderupvej 50. Og det tilbud sagde jeg ja tak til, hvilket betyder at jeg tirsdag den 16. februar lukker butikken i Stige for at afholde status, og herefter overdrager jeg nøglerne til den nye Købmand der skal drive butikken videre. For mit eget vedkommende starter de nye spændende udfordringer igen den 17. marts kl. 8, hvor jeg er klar til at byde kunderne velkommen i den nyopførte Rema 1000, Søhus, Anderupvej 50. Jeg har gennem de sidste fire år opbygget et godt forhold til mine kunder i Stige området, jeg vil da blive super glad hvis de kunder finder vej til min nye butik, ligesom jeg glæder mig til at møde nye kunder fra Søhus området, siger Dorte Busborg Kofoed.

Den nyopførte Rema 1000 butik får et salgsareal på 635 kvadratmeter, den vil være opbygget som man kender det fra andre Rema 1000 butikker, og der vil være salg af tips og lotto, samt salg og udlevering af apotekervare. Butikkens åbningstid vil være mandag til søndag fra klokken 7 til 21.

  • Af: