Efterlysning

Linda From gik i 1967 ud af Ejbyskolen og leder i den anledning efter sine klassekammerater. Hun vil fejre 50-året, men mangler stadig at skabe kontakt til fem af fortidens bekendtskaber. Tag et kig på billedet - måske kan du hjælpe.

Odense: I en tid, hvor vi alle med få og enkle tricks kan lege detektiver blot ved hjælp af google og Facebook, er det forholdsvist nemt at støve bestemte personer op.

Det er nu langt hen ad vejen også lykkes Linda From ganske udmærket. I anledning af, at hun og resten af klassen i juni 1967 tog realeksamen, vil hun gerne samle de gamle kammerater til et 50 års jubilæum.

Af de 16, der tog realeksamen og den håndfuld, der gik ud året før har hun fået hold i de fleste. Men hun mangler fortsat kontakt til fem af datidens venner og veninder, som hun uanset oparbejdede detektivegenskaber simpelthen ikke kan finde.

Så nu tyer hun til Ugeavisen Odense for hjælp.

- Vi mangler blandt anden en Poul Pedersen. Han er ikke nem at finde, så der har jeg faktisk opgivet. Langt de fleste i den alder er åbenbart heller ikke på Facebook, og det gør det noget sværere, siger Linda From, som kom på idéen efter mødet med en facebookside.

- Et par af mine bekendte opfordrede mig til at kigge ind på siden Ejbyskolens Gamle Elever. Jeg stødte på et billede af min egen klasse, hvor Peter efterlyste os. Jeg kontaktede ham og han var ovenud lykkelig over, at der endelig var hul igennem. Det var her i efteråret. Vi kom til at snakke om, at det jo faktisk til sommer er 50 år siden, vi fik vores eksamen, så vi gik i gang med at samle folk til en genforening. Det kunne være alletiders, fortæller hun.

Linda From håber på at finde Poul Pedersen, Inge Andersen, Lily Jensen, Birgit Jepsen og Jette Madsen - og hvis ikke de selv reagerer, så kunne det jo være, at en ægtefælle, en ven, et barn eller et barnebarn kunne være med til at formidle kontakt til Linda From på telefonnummer 5050 3739.

- I dag er vi 66-67 år gamle, så der er jo sket meget. Jeg ved, at en enkelt desværre er gået bort, men jeg ved intet om de fem, som jeg stadig savner. Så giv lyd. Vi holder jubilæet 27. maj, fortæller hun.

  • Af: