Parkering

De sidste julegaver skal købes, og moster Oda skal hentes på banegården. Hvordan er det nu liiige med parkering i bymidten nu, hvor der graves og bygges rundt omkring?

Odense: Der er masser af ledige parkeringspladser i bymidten. Det er bare ikke sikkert, at du kan parkere lige der, hvor du plejer at parkere - selv om det ville være det nemmeste.

Appen Odense Rundt giver dig overblik over parkeringsmuligheder i bymidten og på havnen. Du kan blive guidet hen til parkering med ledige pladser og få overblik over priser og tidsbegrænsninger. Odense Rundt viser både kommunale og private parkeringspladser - og hvor der er gratis parkering. Over 4000 pladser i alt.

Parkering i bymidten

Appen Odense Rundt giver overblik over parkeringspladser i bymidten og på havnen.- Guider dig udenom midlertidige vejlukninger og ensretninger og helt frem til parkeringspladsen.

- Viser antal ledige pladser, priser, tidsbegrænsninger og gangafstanden fra parkeringspladsen til centrale steder i bymidten.

- Giver overblik over handicapparkering.

Odense Rundt kan hentes i App Store og på Google Play.

Besøg www.odenserundt.dk, hvis du vil se de mange parkeringsmuligheder på din computer, tablet eller windows-telefon.

I UgeAvisen Odense kan du læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

 

Har du brug for handicap-parkering, giver Odense Rundt dig blandt andet information om belægningen, størrelsen på båsen, og om der er plads til en lift.

Gratis parkering

Her i julemåneden har du mulighed for at parkere gratis flere steder. Den nye p-kælder under Th. B. Thriges Gade og Odeon tilbyder gratis parkering i alle weekender op til jul. P-kælderen har 500 p-pladser, og er du i tvivl om, hvor du finder de tre indkørsler, kan den automatiske stemme i appen guide dig helt ind i p-kælderen. Derudover kan du parkere gratis på alle kommunale betalingspladser fra 23. december til 1. januar, for eksempel ved Odense Slot, Asylgade og Skt. Anne Plads.

Odense Rundt viser ikke kun vej for bilister. Du kan også få vist den anbefalede rute på cykel eller til fods og finde vej til nærmeste cykelparkering eller luftpumpe.

Og når nu vi er ved det med parkering, så husk at P-Nord fra 1. december har overtaget parkeringskontrollen i Odense. Så gør som du plejer: Stil p-skiven, parkér hvor du må og læg billetten synligt i ruden. Så er der stadig råd til alle julegaverne.

 

  • fyens.dk