Foto/Video

Lej udstyret hos Allan Petersen og få eventuelt hjælp med redigeringen

Allan Petersen er en innovativ mand. Han er indehaver af virksomheden Bryllupsvideoogfoto.dk Virksomheden har eksisteret i fire år og Allan har travlt med at hjælpe virksomheder og private med fotografering og videooptagelser af de store begivenheder i virksomhederne rundt om i landet eller folks private fester så som f.eks. bryllup, barnedåb, runde fødselsdage og kobber, - sølv, og guldbryllupper.

Fyns Elektronik Udlejning

Fyns Elektronik UdlejningKongensgade 71

Ejer: Allan Petersen

Hjemmeside: www.fynselektronikudlejning.com

Facebook: Fyns Elektronik Udlejning

Professionelt udstyr

- Jeg har indkøbt en masse professionelt foto og videoudstyr gennem årene og har nu åbnet Fyns Elektronik Udlejning i Kongensgade 71, hvor jeg tilbyder udlejning af foto og videoudstyr. Jeg er af den mening at store begivenheder i livet ikke blot skal dækkes med mobiltelefoner. Man skal have nogle ordentlige optagelser, og nu kan man vælge, om man vil booke en fotograf eller leje udstyret og selv stå for optagelserne. Vælger man lejemodellen tilbyder jeg at redigere billeder og videooptagelser for kunden, siger Allan Petersen.

Sang og lyd

Ved siden af de to ovennævnte virksomheder driver Allan Petersen også Odense Sangskole og Odense Lydstudie. I Odense Lydstudie har Allan ca. 200 polterabend arrangementer om året. Her får man lavet en CD og optaget en musikvideo, hvilket er meget populært i forbindelse med polterabend arrangementer.

  • Af: