Fitness

To befalingsmænd fra Hæren, står bag åbningen af træningscenter i Odense

Befalingsmænd fra hæren står bag nyt center

For et halvt år siden åbnede Lasse Boyhus Rasmussen sammen med Flemming Jøns Hougaard Odense Funktionel Træning i et 60 kvadratmeter stort lokale, de havde lejet sig ind i hos LOOP Fitness Odense på Unsbjergvej 4. Deres træningstilbud er nu blevet så stor en succes, at de to tidligere befalingsmænd fra hæren nu har udvidet med ekstra kvadratmeter, så man nu har i alt 420 kvadratmeter.

Odense Funktionel Træning

Odense Funktionel TræningUnsbjergvej 4

Ejere: Flemming Jøns Hougaard og Lasse Boyhus Rasmussen

Åbent: Alle ugens dage fra kl. 05-22

Facebook: OFT - Odense Funktionel Træning

- Flemming og jeg har gennem ti år stået for den fysiske træning af værnepligtige og fast personale i Fredericia. Vi er uddannede inden for Militær Fysisk Træning. begge er vi lige for tiden i gang med at uddanne os som fysioterapeuter. Vi har et samarbejde med Dansk Idrætsforbund Soldaterprogram, hvor vi ugentligt udfører personlig træning med PTSD ramte veteraner. Udover træning med de PTSD ramte soldater tilbyder vi også genoptræning til personer, der f.eks. lider af skulder- knæ- eller rygskader, fortæller Lasse Boyhus Rasmussen.

Garage Gym

Odense Funktionel Træning har efter udvidelsen indrettet et Garage Gym, hvor der kan laves frivægtstræning, køres air bike og trænes kettlebell. Et andet lokale er indrettet med udstyr til genoptræning/styrketræning. Og så har man bevaret det 60 kvadratmeter store lokale, hvor det hele startede. Det bliver brugt til personlig træning. Derudover er der indrettet et terapeutisk rum, hvor der tilbydes massage eller manuel behandling, og med tiden vil det være her, at Flemming og Lasse vil arbejde som fysioterapeuter efter endt uddannelse. Hos Odense Funktionel Træning er der også tænkt på børnefamilierne. Man har indrettet et legerum, hvor børnene kan hygge sig imens mor eller far får sved på panden. Helt små spædbørn og også velkomne, da der er plads til barnevogne og indrettet et puslerum.

Åbent 05-22 alle årets dage

- Vi har åbent alle årets dage fra kl. 05 til 22, hvor man kan komme og træne selv. Vi tilbyder også holdtræning både på åbne og lukkede hold. Vi har seks ugentlige åbne hold og lukkede hold, hvor man har fast træning to gange ugentligt, siger Lasse Boyhus Rasmussen.

Intro timer hver fredag

- Hver fredag kl. 17 tilbyder vi intro time til nye medlemmer. Her gennemgår vi tre frivægtsøvelser, squat, dødløft og bænkpres. Når man har været igennem sådan en intro, er man klar til at træne frivægte på egen hånd. Er man kørestolsbruger kan man konditionstræne i vores Ski Ergometer Concept 2 maskine. Vi gør meget for at sørge for en god og behagelig stemning, hvor alle kan snakke med hinanden og går hjem med et stort smil. Det er vigtigt, at man har lyst til at være i sit træningscenter, så det sundhedsmæssige tilskud til hverdagen bliver af lyst og ikke af nød, siger Lasse Boyhus Rasmussen.

  • Af: