Kosmetolog

Pure Skin flytter til nye lokaler på Reventlowsvej

Gosia Jensen indrømmer overfor Ugeavisen Odense, at hun er godt gift. For med støtte og hjælp fra sin kære mand Lars Jensen er hun der i livet, hvor hun ønsker at være.

- Sammen med Lars har det været muligt at forfølge min drøm om at drive egen skønhedsklinik. Lars er selv selvstændig med virksomheden Kaj V. Jensen VVS. Men min drøm har aldrig været indenfor VVS branchen. Jeg har altid gerne ville glæde andre i mit arbejdet, og det gør jeg som kosmetolog, makeup artist og negleteknikker i min klinik Pure Skin, som jeg åbnede for fire år siden på Reventlowsvej 46, fortæller Gosia Jensen.

Pure Skin

Pure SkinReventlowsvej 42

Indehaver: Gosia Jensen

www.pure-skin.dk

Facebook: Pure Skin

Åbent: Mandag kl. 9-15, tirsdag kl. 9-17, onsdag kl. 12-20, torsdag kl. 10-17 og fredag kl. 9-15

Succes kræver mere plads

Klinikken åbnede hun i et lokale i forbindelse med privatboligen, hvor også Lars driver sin VVS forretning. Men nu er Pure Skin flyttet til nye lokaler på Reventlowsvej 42. En win/win situation for alle, for nu kan Gosia behandle kunderne i rolige omgivelser og Lars får lidt kvadratmeter ekstra til sin forretning.

- Det går simpelthen så godt for mig, at det var nødvendigt med nye og større lokaler. For successen har været med til, at jeg har kunne ansætte en elev i klinikken. Det har betydet ekstra pres på i klinikken, så da vi fik muligheden for at flytte til lokaler tæt på egen bopæl, slog jeg straks til, siger Gosia Jensen.

Hos Pure Skin tilbydes der ansigts-, voks-, massage,- negle- og makeup behandlinger. Er man kommende brud har Gosia også særlige brudebehandlinger.

Økologiske produkter

- Alle behandlinger foretages med produkter som er økologiske og uden parfume og kemikalier. Og produkterne jeg benytter sælges også i klinikken. Vi har f.eks. produkter fra Dr. Bauman, Make Up Factory og Dr. Schrammek, siger Gosia Jensen.

For Gosia er det lidt af en drøm at arbejde som behandler i egen klinik, for hun elsker kontakten med mennesker.

Enhver piges drøm

- Det er en fantastisk følelse at se folk gå glade hjem efter en behandling. Jeg elsker at forkæle mine kunder og benytte produkter, der gør, at de kan holde sig pæne og unge. Det må da være enhver piges drøm at tilbyde den slags behandlinger. Jeg har i hvert fald altid gået med den drøm i maven, og derfor er det bare skønt og dejligt, at jeg efter fire år som selvstændig oplever en stigende interesse for mine behandlinger, siger Gosia Jensen.

  • Af: