CYKELPARKERING

Særligt nu, hvor de kolde temperaturer langsomt kommer snigende, er det rart at kunne parkere cyklen tørt og frostfrit. Odense Rundt giver dig overblik og viser vej til cykelparkering i bymidten.

I modsætning til andre danske storbyer, der åbent erkender, at der mangler cykelparkering i midtbyen, har Odense i år opgraderet på cykelparkeringspladser, især omkring banegården og i bymidten.

En del nye cykelparkeringsmuligheder er skudt op. Det gælder blandt andet pladserne i p-kælderen under Thomas B. Thriges Gade og Odeon samt cykelparkeringsanlæggene ved Adamsgade og Byens Bro. Samtidig er en del gamle cykelparkeringsstativer blevet skiftet ud med nye, og der er kommet ekstra op. Det gælder fx for stativerne ved Amfipladsen, Slotsgade og Mageløs.

Appen Odense Rundt

Odense Rundt giver dig overblik over cykelparkering i bymidten og viser vej til den nærmeste. Appen kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dkI Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Parkering ved Banegården

Hvis du ikke kan finde plads til din cykel bag den gamle banegård, hvor cyklerne ofte nærmeste er stablet i lag, kan du prøve ved Byens Bro eller i Adamsgade ved de to-etages stativer rundt om hjørnet ved Cab Inn. Især stativerne i Adamsgade har ofte ledige pladser.

Vil du gerne holde sadlen tør og gearene frostfri, kan cykelparkeringskælderen under Banegårdspladsen anbefales. Parkering i kælderen er gratis, der er både musik og videoovervågning - og altid ledige pladser.

Tip: Når du beregner en cykelrute til Odense Banegård på Odense Rundt, bliver du guidet direkte til p-kælderen under Banegårdspladsen.

Parkering ved Odeon

P-kælderen under Thomas B. Thriges Gade og Odeon har også altid ledige cykelparkeringspladser. Også her kan du parkere tørt og frostfrit.

Det er tilladt at cykle ned ad to af ramperne til p-kælderen, nemlig ad rampen fra Nørregade og rampen ved Hans Mules Gade og Odeon. Du må også cykle i p-kælderen.

Derudover kan de overdækkede cykelparkeringspladser ved Kinopladsen og Skt. Anne Plads anbefales.

  • fyens.dk