Café

Café Skt. Anne byder på økologi indenfor mad og drikke

Hadi Mahallati går nu i sin fars Eddie Mahallati's fodspor og åbner den 19. maj i Mageløs 7 'Café Skt. Anne'. Caféen bliver ifølge Hadi åbnet med et nyt og anderledes koncept, som ikke tidligere er set i Odense.

- Jeg er selv opdraget til at tænke over, hvad jeg spiser og drikker, så derfor har det været vigtigt for mig, at Café Skt. Anne bliver en café, hvor man ved, at det man spiser og drikker, er lavet af de bedste økologiske råvarer, siger Hadi Mahallati og tilføjer:- Vi går ikke på kompromis med tingene og serverer udelukkende økologiske retter og drikkevarer. Det er vigtigt, at folk får noget ordentligt mad, og det kræver dygtige kokke der kan tilberede retterne helt fra bunden. Til det arbejde har vi fundet to dygtige kokke i Jens Lyck og Mathias Dúif, som er to passionerede og engagerede kokke der tilbereder alt fra bunden.

Café Skt. Anne

Café Skt. AnneMageløs 7

Ejer: Hadi Mahallati

Konceptet er økologisk mad og drikke.

Åbent: Tirsdag kl. 8-18, onsdag kl. 8-22, tors- fre- og lørdag kl. 8-02 samt søndag kl. 10-18

Facebook: Café Skt. Anne

Hjemmeside: www.cafesktanne.dk

 

 

Kokketeam er klar

Jens og Mathias står bag alt hvad der kan spises hos Café Skt. Anne. De laver alt selv - lige fra brød, kager, sunde frokostretter til aften retter. På menukortet finder man f.eks. klassiske café retter som nachos, burger og club sandwich, men også andre spændende retter er på menukortet. Og ens for dem alle er, at de bliver lavet udelukkende af økologiske ingredienser og råvarer.

- Vi er et kokketeam, der også ønsker at være en del af Café Skt. Anne ud i fremtiden. Vi er rigtig glade for at have fået frie hænder til at tilberede de lækre retter. Det er dejligt som kok, at arbejdsgiveren giver en lov til at arbejde med de bedste råvarer. Det giver os en meget større tilfredsstillelse ved at gå på arbejde og lave lækker mad til gæsterne.Når vi arbejder udelukkende med økologiske varer, vil man opleve, at det ikke altid er de samme ting, som vi kan tilbyde, da der fra dag til dag kan være en variation i at anskaffe de forskellige råvarer. Og vi vil ikke gå på kompromis med det vi laver, siger kokken Jens Lyck.

Inspiration fra Bali

Café Skt. Anne er blevet til med inspiration fra ture til blandt andet Bali, hvor mange caféer kører et lignende koncept.

- Jeg har en storebror der bor på Bali, og jeg elsker at komme på mange af de caféer der ligger, hvor han bor, fordi maden er helt fantastisk lækker og sund. Sådan en café kan odenseanerne nu besøge fra den 19. maj. Jeg har med hjælp fra min bror indrettet Café Skt. Anne med interiør der er designet og produceret af min bror på Bali. Vi har plads til ca. 40 siddende gæster inden døre og op til ca. 60 personer udendørs i Mageløs, siger Hadi Mahallati.

Vegetarisk brunch

Når sommertiden kommer og vejret bliver lidt lunere, så kan man på de gode solskinsfredage fra klokken 15 til 17 dukke op til fredagsbar hos Café Skt. Anne. I fredagsbaren bliver der givet dobbelt op på den første skænkning af øl, vand og vin.

- Fredagsbaren er et koncept, som jeg ser meget frem til. Jeg vil gerne give odenseanerne muligheden for at komme og ønske hinanden en god weekend. Torsdag, fredag og lørdag holder vi åbent til klokken 02, og her glæder jeg mig personligt til selv at stå bag baren og lave de lækreste cocktails. Lørdag og søndag kan man, i tidsrummet fra klokken 10 til 13, spise en lækker vegetarisk brunch fra vores brunchbuffet, siger Hadi Mahallati.

Glæder sig til far kommer forbi til kaffe

Hadi sluttede interviewet af med at fortælle, at han nu glæder sig til at give sin far lidt tilbage.

- Vi kom altid hele familien i min fars café og hyggede os. Nu glæder jeg mig til, at det er min far der besøger min café, så jeg kan byde ham på en kop kaffe. Han har været en rigtig god sparringspartner i opstarten af Café Skt. Anne, siger Hadi Mahallati.

  • Af: