Søs Hovolt Atlung

Jeg stod desperat og havde brug for transport til at bugsere min knallert til forhandler. Alternativt skulle jeg have trukket den fire kilometer for den kunne ikke køre og jeg havde ikke trailer. Jeg skrev om hjælp her i gruppen og jeg tror ikke der gik en time, før jeg havde fået en henvendelse fra en supervenlig mand, der havde taget beskæftigelse i at hjælpe andre. Han kom smed knallerten på sin trailer og kørte mig til forhandleren, her fik jeg en låneknallert og således var jeg kørende igen og det var helt fantastisk.

Andre gange har jeg brugt mine naboer på at blive klogere på et emne. For eksempel "Hvornår starter børn med at få lommepenge, og hvor meget får de?"

Denne side har så mange fordele og anvendelsesmuligheder, det er en ren fryd. Jeg praler med 'vores side' ude i byen.

Heidi Utoft

Der er mange, der har fået hjælp til at genfinde ting, cykler og så videre. Også at få tilbudt ting som folk ikke har brug for mere, som der andre der kan bruge. Jeg er selv blevet hjulpet til at blive opmærksom på arrangementer i lokalområdet. For eksempel tænding af juletræet ved købmanden. Det er også rart at høre, hvis der for eksempel er sket nogle indbrud eller andre ulovligheder i nærområdet.

Rikke Havner Alrø

For nyligt løb vores hund væk, og jeg efterlyste den i gruppen. Pludselig var der små 10-15 mennesker ude og lede efter hunden i hele kvarteret. Folk, jeg slet ikke kendte. Mens jeg var ude og lede, mødte jeg hele tiden andre, som havde set opslaget i gruppen og var ude og lede. Det var helt fantastisk. Jeg tvivler på, at jeg kunne have fået den hjælp andre steder.

  • 17342852_10155990747807846_5935142026828163102_n

    Af:

    Fortæller historier i ord og billeder. Twitter: @knakkergaard Instagram: klausknakkergaard / photobyknakkergaard

Mere om emnet

Se alle
Find din gruppe: Facebook forener fælleskabet

Find din gruppe: Facebook forener fælleskabet