EFTERÅRSFERIE

Skal du tilbringe efterårsferien herhjemme, så find inspiration til ferieoplevelser på Oplev Odense og Odense Rundt. En tur på glatis, et besøg i Diagonalstrædet eller badminton i verdensklasse? Odense har det hele - og Odense Rundt viser dig vejen.

Efterårsferien byder på masser af aktiviteter. Du kan få vist vej til det hele med Odense Rundt, og du kan få overblik over, hvad der sker dag for dag på oplev.odense.dk. Tag for eksempel børnene med til græskarudskæring, lær at trylle på trylleakademiet, kør med veterantog eller se et af feriens mange teaterforestillinger. Er du mere til magi, så er der også rig mulighed for at få luftet kappen, når Harry Potter Festival indtager byen og spreder magi og mystik.

Appen Odense Rundt

På Odense Rundt finder du inspiration til byens aktiviteter i efterårsferien. På oplev.odense.dk kan du se, hvad der sker fra dag til dag. 

Du kan hente Odense Rundt i App Store eller Google Play. Fra din computer, tablet eller windows-telefon kan du besøge www.odenserundt.dk

 

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Uanset hvad du vælger, så guider Odense Rundt dig den nemmeste vej dertil, ligesom du kan få vist vej til den nærmeste parkeringsplads - så uanset om du foretrækker bil, cykel eller kost, så du ikke skal tænke på andet end at hygge dig.

Hygge ude eller inde

Skinner solen, er der ikke noget så dejligt som en tur i en smuk og gylden efterårsskov. Odense Rundt guider dig til byens mange skove, så du kan tage familien under armen og gå på kastanjejagt.

Viser vejret sig ikke fra den bedste side, så tag i svømmehallen, skøjtehallen eller besøg et af byens mange museer. Odense Bys Museer summer af børneaktiviteter i ferien, Odense Rundt giver dig overblik og viser dig vej derhen. Vil du have varmen, så viser biograferne som altid spændende film, og lige nu kan du vinde biografbilletter med Odense Rundt, hvis du hjælper os med billeder af de steder, der ikke allerede er afbilledet i appen.

Du har også mulighed for at opleve den nyslåede verdensmester Victor Axelsen, når der afholdes Danisa Denmark Open presented by Victor i Odense. Se badminton i verdensklasse og brug Odense Rundt som guide, når du skal finde vej til Idrætshallen eller parkering i nærheden.

Der er masser af muligheder - du skal bare vælge!

Rigtig god ferie!

  • fyens.dk