Butik

Charlotte Gøbel og Mette Helene Schmidt Sørensen drømmer om at skabe et dansemekka i Odense

På Ahlefeldtsvej 8 har Charlotte Gøbel og Mette Helene Schmidt Sørensen åbnet butikken Tutu Dance & Yoga. Tutu betyder på fransk "Balletskørt", og det er bl.a. netop balletskørter man kan købe hos Tutu Dance & Yogo.

- Vi syntes at Odense, ja hele Fyn manglede en butik som vores. Her forhandler vi dansetøj, yoga- og fitness beklædning samt udstyr og accessories indenfor disse tre områder. Jeg er selv uddannet, professionel danser og arbejder som underviser på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Så jeg har stort kendskab til den verden, og ved hvad behov man har som danser, siger Mette Helene Schmidt Sørensen.

Tutu Dance & yoga

Tutu Dance & YogaAhlefeldtsvej 8

Ejere: Charlotte Gøbel og Mette Helene Schmidt Sørensen

www.tutudanse.dk

Åbent: Tirsdag kl. 16-17.30 samt lørdag kl. 10 til 13

Fysisk butik og webshop

Charlotte Gøbel sidder i bestyrelsen hos Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, som hendes datter går på.- Tutu Dance & Yoga er en butik, hvor vi udover at forhandle beklædning, sko, accessories, strikvarer, undertøj og andet udstyr også lægger vægt på at give den helt rigtige vejledning til vores kunder. Vi er en fysisk butik men forhandler også alle vores produkter via vores webshop www.tutudans.dk, siger Charlotte Gøbel.De to iværksættere har altid kaffe på kanden, når man besøger deres butik, og de tager også meget gerne ud med butikken til events.

Drømmen om et dansemekka i Odense

Ahlefeldtsvej er kun starten på at udleve drømmen som selvstændig. - På sigt har vi store drømme. Vi vil gerne ind til midtbyen i gågade området og etablere en butik samt prøve at skabe et dansemekka i Odense, siger Mette Helene Schmidt Sørensen.

  • Af: