Pølsevogn

Trianglens Pølsevogn fra København står nu på Vesterbro i Odense

Som ganske lille knægt elskede Rune Jørgensen, når han sammen med sin far besøgte en pølsevogn, og hans far købte en rød med håndtag og en Cocio til ham. Dengang drømte han også om, at når han engang blev stor, så ville han have en pølsevogn. Den drøm er Rune nu klar til at udleve, for han har købt den pølsevogn som har stået på Trianglen i København siden 1962 og frem til 2016.

Luna´s Pølsevogn

Luna´s PølsevognVesterbro 39 ved Føtex

Ejer: Rune Jørgensen

Pølsevognen har tidligere heddet Trianglens Pølsevogn og stod på Trianglen i København fra 1962 til 2016.

Åbent: mandag-fredag 11-18 samt lørdag 11-15

En tak til Føtex

- Jeg kaster mig simpelthen ud i det at være pølsemand. Jeg har det så skidt med, at pølsevognene forsvinder mere og mere fra gadebilledet, så jeg investerede i Trianglens Pølsevogn, og efter en kæmpe istandsættelse, har jeg været så heldig at indgå en aftale med Føtex, som har gjort det muligt for mig at åbne op for salg af pølser, hjemmelavet bøfsandwich og hjemmelavet frikadelle sandwich. Jeg var ret tæt på at miste modet, for Odense Kommune gjorde det ganske enkelt umuligt for mig at udleve min drøm, da jeg ikke kunne få tildelt en stadeplads i Odense City. Så herfra skal der lyde en kæmpe tak til Føtex, som har gjort det muligt for mig at udleve min drøm, siger Rune Jørgensen.

Opkaldt efter 8-årige Luna

Luna´s Pølsevogn er opkaldt efter Runes 8-årige datter Luna, som er mega stolt over at, hun har givet navn til pølsevognen, der står tæt ved indgangen til Føtex på Vesterbro 39. Pølsevognen har åbent mandag til fredag fra klokken 11 til 18 samt lørdag fra klokken 11 til 15. Hos Luna´s Pølsevogn kan man f.eks. købe medister, frankfurter, pølser i svøb, pølser med bacon/ramsløg og en chilli cheddar udgave.

  • Af: