Det internationale brand Rituals, der er kendt for deres forskellige skønhedsprodukter, åbner i city.

Lokalerne i Vestergade kommer til ikke til at stå tomme ret længe, når Arnold Busck rykker ud.

Halvdelen af butikken er nemlig allerede udlejet til skønhedsbrandet Rituals, der i forvejen er etableret i Rosengårdcentret.

Ifølge Rituals´ marketing manager Susanne Andersson har Odense city været på tegnebrættet i nogen tid.

- Odense er i udvikling, og byens butiks- og restaurationsliv blomstrer op. Dette gør det attraktivt for os ikke kun at være beliggende i Rosengårdcentret, men også inde i city. Det er meget forskellige kundegrupper, der kommer i centret samt i city, men vores produkter henvender sig til alle, udtaler Susanne Andersson i en pressemeddelelse.

Fart på udlejningen

Spørger du erhvervsmæglerne hos Nybolig Erhverv Odense var 2017 et meget interessant år for Odense, hvor byudviklingen for alvor tog fart, og flere nationale og internationale virksomheder begyndte at rette blikket mod Odense. Derfor er det heller ikke udsædvanligt, at flere butikker og restaurationslokaler udlejes off-market. Nybolig Erhverv Odense oplevede en stigning i antallet af udlejede sager både til butikker, restauranter og kontorer midt i city, og ifølge direktør Bent S. Jensen må det positive outcome skyldes byudviklingen.

- Udlejningen i Odense er gået over al forventning i 2017. Meget få butikker står tomme, og købelysten er vendt. 2017 var et travlt år, hvor både nationale og internationale virksomheder viste interesse for Odense by. Vi fik blandt andet udlejet lokaler til det internationale brand Mikkeller, burgerbaren Molotov, Arkaden Food Market, Blue City, Rezet Sneaker Store, Rituals og mange flere. Vores mål er, at der ikke skal stå tomme butikker i byen, hvorfor vi er meget positive over den interesse, der er for Odense i øjeblikket. Jeg kan også allerede nu løfte sløret for, at vi har mange interessante emner i pipeline til flere af byens butikker i det kommende år, siger direktøren i en pressemeddelelse.

  • 17342852_10155990747807846_5935142026828163102_n

    Af:

    Fortæller historier i ord og billeder. Twitter: @knakkergaard Instagram: klausknakkergaard / photobyknakkergaard