Åbner: Kunstner og madelsker åbner italiensk madsted
Thujavej: Patrizia Fiumara Thomsen, foto, er medejer af det nystartede madfirma Antipasto, Thujavej 17, som tilbyder unikke italienske oplevelser ud af huset.

- Antipasto ”Før måltidet” er et klassisk italiensk ord for mange lækre småretter, hvor man bruger nogle af de fantastiske delikatesser fra hele Italien. Antipasto er et uendeligt univers fyldt med mange kulinariske oplevelser.

Mad - ikke vejret

Patrizia kom til Danmark fra Italien i 1994. Hun arbejder som kunstmaler og kok. Hendes kunstneriske evner kan ses på en kommende udstilling i august i Kunstbygningen på Filosoffen.

Udover kunsten elsker hun at lave mad. Hun har arbejdet som kok på flere italienske spisesteder i Odense og underviser i italiensk madlavning.

- I Danmark er det altid vejret, folk snakker om, mens det for italienerne altid er maden, der er det første samtaleemne. Jeg ønsker at vise danskerne, hvordan god italiensk mad kan tilberedes, og derfor syntes jeg det var spændende at blive medejer af Antipasto.

- Her tilbyder vi ægte italiensk mad ud af huset. Vi kan levere kolde anretninger, festmenuer, mad til receptioner og møder, brunch, tilbehør til grillmad samt panini sandwich, siger Patrizia Fiumara Thomsen.

Antipasto har lige nu 15 menuer.

Derudover kan der tilkøbes flere forskellige slags forretter, pastaretter, kødretter, ost og desserter samt bruschettaer, crostini og salater.