Julie Carolel er kommet med i den nye sæson af Paradise Hotel, og til maj skal hun deltage i en modelkonkurrence i Las Vegas, og bagefter venter Playboy

Julie Carole drømmer om Playboy

Produceret af Hasse Frimodt

Krengerupvænget: Siden sommer har Julie Carole arbejdet hårdt for at få foden indenfor i modelbranchen, og det ser nu ud til at bære frugt for den 21-årige student.

Med deltagelse i realityshowet Paradise Hotel og en konkurrence i Las Vegas og med mulighed for at komme i Playboy, har hun opnået noget, som mange unge piger kun tør drømme om.

Valget

I sommer tog hun en HF-uddannelse, og havde egentlig lyst til at læse videre på universitetet.

- Men jeg har været side 9 pige i Ekstra Bladet og arbejdet som model i to år og er blevet bidt af det, og så stod valget mellem, om jeg skulle fortsætte på universitetet eller vælge at gå efter modeldrømmen, siger hun.

Julie Carole valgte det sidste.

- Jeg kunne bare mærke, at det var det jeg drømte om og det, jeg gerne ville. Og jeg kunne mærke, at hvis jeg ikke levede det ud, ville jeg fortryde det. Jeg har alderen nu, og om fem år vil det måske være for sent, lyder det fra modellen, der det seneste halve år er gået all-in i modelbranchen.

- Jeg står op om morgenen og tjekker mails og reseacher og tænker hele tiden muligheder og er hele tiden ved telefonen, hvis der er nogen, der ringer, siger hun.

Modellens indsats på det strategiske plan har ført til, at hun har udvidet sit netværk til også at nå langt ud over landegrænsen, og i maj står der en tur til Las Vegas på programmet.

Bikini-model

- Jeg tilmeldte mig International Bikini Models-konkurrencen i Las Vegas i februar. Jeg sendte min portfolio og beskrivelse af mig selv ind og fik hurtig besked om, at de var meget interesseret i at have mig med. Jeg blev selvfølgelig glad for, at det lykkedes. Det er mit foreløbige internationale gennembrud, at jeg er blevet godkendt af dem, der har skabt konceptet, og der er kendte modeller med også, så det bliver megastort, siger Julie Carole.

Hendes professionalitet kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved.

- Vi skal tage en masse billeder til nogle magasiner, og jeg har gjort meget ud af at networke og spotte, hvem der har noget med det magasin at gøre, så jeg har arbejdet mig hen imod at få de rigtige kontakter, så jeg kan snige mig igennem til at komme indenfor hos Playboy. Det er min ultimative drøm, men det er svært at vurdere sine chancer. Det handler om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og møde de rigtige personer, siger hun.

Idoler

I mellemtiden kan Julie Carole opleves i Hotel Paradise, som er optaget i Mexico i efteråret. Her fik hun sin TV-debut i mandags, hvor hun stod for dagens overraskelse, da hun meldte ud, at hun er til buttede og behårede mænd.

- Vi har jo alle forskellig smag, og jeg tænder ikke på en sixpack. Jeg er mere til modne mænd, og hår på kroppen betyder for mig, at manden kan stå inde for sit ord, forklarer hun.

Og heller ikke hvad angår valget af rollemodeller er hun ligefrem forudsigelig.

- Der er da nogle kvinder jeg ser op til, men min mor hun er enormt sej. Mit gå på mod og styrke, det har jeg fra hende, og hun har opdraget mig til at have begge ben på jorden og være ihærdig. Hun har også lært mig at udseendet ikke er det vigtigste som model. Man skal være venlig og behagelig at arbejde sammen med, og man skal have en god attitude, ellers er der ikke nogen, der vil arbejde sammen med dig, siger Julie Carole.

Carpe diem

Selvom modellen har begge ben på jorden, lever hun fuldt ud op til den latinske talemåde, carpe diem - grib dagen.

- Jeg prøver at leve en dag ad gangen og ikke kigge for langt ud i fremtiden. Jeg har jo også oplevet, at ens tanker og holdninger ændrer sig hele tiden, så jeg har ikke lyst til at sige, at om 20 år har jeg børn og familie. Jeg tror heller ikke, det er noget for mig. Jeg vil hellere leve et frit liv og tage en dag ad gangen, siger Julie Carole.

  • Af: