Søndergade: Kim Novaa åbnede for over ti år siden Qura Kosmetisk Klinik på Frederiksberg i København.

Siden har Kim Novaa åbnet klinikker i Hellerup, Roskilde og fra årskiftet i Søndergade 2, Odense. Kim Novaa er i dag - udover sine behandlinger på Qura Frederiksberg - en efterspurgt underviser og træner på Allergans workshops i hele Norden med Botox og Juvéderm, og har foretaget over 200.000 kosmetiske behandlinger.

I den nyåbnede klinik, Qura Odense, er Josefine Leth - der er uddannet sygeplejerske - ansat som klinikchef. Josefine Leth har tidligere arbejdet som operationssygeplejerske og er certificeret som kosmetisk behandler.

Fylde i læberne

- Her hos Qura i Odense tilbyder vi botoxbehandling samt filler behandling med Juvederm, siger Josefine Leth og fortsætter:

- Filler bruges til at udjævne fuger og rynker samt at give fylde i læber og skabe kontur i ansigtet. Med Juvederm kan man fremhæve kindben og hage samt fjerne render under øjnene.

- Hvis man ønsker en fillerbehandling, starter man med en konsultation hos mig, hvor vi sammen finder ud af, hvilke forventninger samt ønsker, der til den givende behandling. Hvis man derimod ønsker en botox behandling kræver det en konsultation hos vores speciallæge, Jesper Skovlund Jørgensen, der altid laver en forundersøgelse og efterfølgende vil botox behandlingen blive udført af mig.

Nerveimpulser blokeres

Ved botox behandlinger blokeres nerveimpulser til de små ansigtsmuskler og forhindrer, at disse muskler trækker sig sammen. På den måde fremstår den overliggende hud glat og rynkerne mindre synlige.

- Botox bruges blandt andet til at fjerne rynker i panden og det, vi kalder vredes rynken i panden mellem øjenbrynene. Behandlingerne varer i gennemsnit tre til fem måneder efter førstegangs behandlingen.

- På botox behandlinger tilbyder vi altid en gratis "touch up" 14 dage efter behandling, hvis den ikke det har haft den fulde effekt for kunden, siger Josefine Leth.

Lørdag 16. januar holder Qura Odense i Søndergade 2 åbent hus fra klokken 14 til 17, hvor klinikken vil byde på lidt at spise og drikke. Ved denne reception vil man også kunne hilse på Maria Meyer, der i lokaler hos Qura Odense har åbnet klinikken Beauty Architect. Maria Meyer startede som behandler for halvandet år siden i et lille kliniklokale på Fengersvej.

Permanent makeup

- Jeg tilbyder permanent makeup, eyelash extensions og eyebrow extensions, siger Maria Meyer.

- I mit arbejde med permanent make up benytter jeg den nyeste metode kaldet Microblading. Det er en metode, der gør, at man kan genskabe manglende brynshår, give mere fylde eller en flottere form på en måde, som man ikke hidtil har kunne gøre ved hjælp af almindelig permanent make up.

- Jeg er uddannet hos Phibrows, som er et af de mest anerkendte brands indenfor permanent makeup på verdensplan. Phibrows har udviklet et pigment, der ikke ændre farve med tiden, så man ikke ender op i, at man med tiden får for eksempel røde øjenbryn.

- Det er gået stærkt for mig, siden jeg åbnede klinik på Fengersvej for halvandet år siden. Kunderne er strømmet til klinikken og jeg ser nu frem til at drive Beauty Architect i kliniklokale med indgang hos Qura Odense i Søndergade 2, siger Maria Meyer.

Tilbyder kurser

Drømmer du om en karriere inden for en branche i rivende udvikling, tilbyder Maria Meyer kurser, hvor man vil blive oplært i nyeste og bedste teknikker inden for de mest populære behandlinger som single eyelash extensions, Volume eyelash extensions og eyebrow extensions.

Du kan læse mere om Maria Meyers arbejde i klinikken på hjemmesiden www.beautyarchitect.dk eller følge hendes opslag på instagram eller facebook.

  • Af: