Filosofgangen: Efter halvandet år i Odense, oplever klinik N´Age med speciale i hudforyngende behandlinger så stor efterspørgsel, at klinikken nu udvider med flere åbningsdage. Det sker fra den 1. april hvor også Klinik Espille der ligger på Filosofgangen 3 lukker og indehaveren Gitte Grønbæk bliver en del af behandlerteamet N´Age der er beliggende på Filosofgangen 10.

Emilie Blønd, kosmetisk sygeplejerske, blev i september 2014 ansat med henblik på at give kunderne i Odense en bedre service.

- Jeg er klinikchef for Odense og Hellerup, og derudover ligger der N´Age klinikker i København, Aarhus og Herning. I Odense holder vi til i en flot herskabsvilla på Filosofgangen 10, lokaler der netop har fået en eksklusiv og hensynsfuld makeover, og med udsigt til Odense Å. Jeg ser frem til at jeg fra 1. april får selskab af kosmetisk sygeplejerske Gitte Grønbæk, når Klinik Espille bliver lagt sammen med N´Age. Sammenlægningen kommer kunderne til gode da vi nu udvider åbningstiderne fra en gang ugentligt til at lave behandlinger fire gange ugentligt, siger Emilie Blønd.

Tilsammen har Emilie og Gitte 24 års erfaring som kosmetiske sygeplejersker, hvor de behandler kunder i alle aldre, og langt de fleste ønsker at pleje sig selv og optimere deres udseende på en naturlig måde.

- Ingen ansigter er ens, og inden for vores felt findes der derfor ingen standardbehandlinger. Igennem mine 8 år som kosmetisk sygeplejerske har jeg nok set alle de hudproblemer der findes, og jeg kan fixe de fleste. Også når det gælder hos kunder der har fået lavet noget hos andre klinikker, som de er kede af, siger Emilie Blønd.

Hos N´Age gives der foryngende behandlinger som botox, restylane og ultherapy samt IPL som er en lysbehandling der blandt andet er effektivt mod pigmentpletter, rødmosset hud, karsprængninger og uønsket hårvækst.

- Der findes efterhånden et stort udbud af hudforyngende behandlinger, og med vores erfaring kan vi guide kunderne til den rette. Desuden kan vi på forhånd fortælle, hvilket resultat kunden kan forvente. Så når vi siger ja til at udføre en behandling, kan kunden vide sig sikker på, at vi kan stå inde for resultatet, siger Gitte Grønbæk. Du kan se de nye åbningstider på nage.dk/book-tid

  • Af: