Design

Bo Liedicke fandt interesse for dansk lampe og møbel design, nu har han åbnet butik på Elmegårdsvej

Liedickedesign er åbnet i lokaler på Elmegårdsvej 3A, Bellinge. Indehaver er Bo Liedicke, som i mange år har haft en stor interesse for danske designvarer.

- Min interesse for dansk design startede med PH lampen. En lampe, jeg købte en del af og hang op i eget hjem. Senere blev det lidt en hobby for mig at tage ud på markedspladser og auktionshuse og opkøbe lamper og møbler til videresalg. Det gik så godt, at jeg nu springer ud som selvstændig med egen butik her i Bellinge. Jeg forhandler hovedsageligt brugt, dansk design, siger Bo Liedicke.

Liedickedesign

LiedickedesignElmegårdsvej 3A

Indehaver: Bo Liedicke

Hjemmeside: www.liedickedesign.dk

 

Køb, salg og restaurering

Ved siden af salg og opkøb tilbyder Bo også restaurering af møbler.

- Jeg tilbyder alt indenfor ompolstring og sprøjtemaling. Jeg er også skarp til at lave stolefelt, hvilket blandt andet har åbnet døren ind til nogen af byens restauranter, hvor jeg ordner deres slidte stole. Jeg holder af dansk design og går altid til opgaven med respekt og ydmyghed overfor det møbel, jeg har med at gøre. Det er jo gamle klassikere, jeg ofte har med at gøre, siger Bo Liedicke.

-

Formularer og ID

Det sværeste i denne branche er at finde tingene. Og man skal kigge sig godt for, hvis ikke man vil risikere at købe hælervarer. Derfor sørger jeg altid for, at der udfyldes formularer og vises ID, når jeg skal opkøbe. Jeg er flere gange blevet kontaktet af folk, der vil sælge, og når man så skal mødes på en rasteplads et sted i landet, så lugter det for mig lidt af hælervarer, og det holder jeg mig langt væk fra. Der skal være orden på de handler, jeg indgår, hvilket også er med til at sikre, at de kunder, jeg videresælger til, ikke skal være bange for, at det er tyvekoster, siger Bo Liedicke.

Liedickedesign holder åbent fredag klokken 15.30 til 19 og lørdag kl. 10 til 15, samt efter aftale.

  • Af: