Jubilæum

Tarup Center fylder 50 år i år, og det fejres blandt andet via et samarbejde med Ugeavisen Odense. Sammen udlodder vi seks koncerter, som du kan vinde til din forening, klub eller institution.

Var det noget med en Anna David-koncert på plænen foran klubhuset? Eller en vaskeægte bakkesangerinde på plejecenteret, hvor dine forældre bor?

Tarup Center giver dig - sammen med Ugeavisen Odense - muligheden for blandt andet at få den plan gjort til virkelighed.I anledning af Tarup Centers 50-års-jubilæum i år, har centeret købt seks forskellige koncerter, som nu udbydes kvit og frit til Odense.

Disse koncerter er i spil

Skriv til konkurrence@uao.dkSkriv "Jubilæumskoncert" i emnefeltet på din mail.Skriv hvilken forening, klub eller institution, du repræsenterer og begrund, hvorfor det netop er hos jer, koncerten skal afvikles.Datoer og kunstnere er:14. april Sussi & Leo22. maj Rock Nalle Trio9. juni Nice Little Pinguins7. juli Bakkesangerinden Anette Oxenbøll18. august Kalles Store Trommeshow15. september Anna DavidAlle koncerter foregår udendørs lørdage kl. 10 og varer ca. 40 min. Kunstnerne sørger selv for strøm og lydanlæg i en mobil scenevogn. Så du skal bare finde et velegnet sted med plads til et begejstret og danseglad publikum.* Er du medlem af en af nævnte organisationer, eller er du pårørende - så kontakt din leder/formand med en opfordring til at deltage i konkurrencen.Læs mere om betingelser for at kvalificere sig til en koncert på tarupcenter.dk

- Vi vil gerne dele vores jubillæum med de mange lokale mennesker, som har været gode til at støtte Tarup Center gennem årene. Derfor har vi fået idéen til at forære koncerter med populære og landskendte kunstnere til foreninger, klubber eller eksempelvis plejecentre for at så mange som muligt får glæde af oplevelsen, siger centerchef Kim Lynbech fra Tarup Center.

Koncerterne er kalendersat fra april til september, og hvor datoerne ligger fast, er det altså helt åbent hvor i Odense, de skal afvikles.Og Kim Lynbech understreger, at det ikke kun er området omkring Tarup, der kan komme i spil. Hele Odense kan byde ind.

Derfor lyder opfordringen hermed til alle, der har en klub, forening eller lignende i ryggen:

Skriv til os på konkurrence@uao.dk inden 1. marts og fortæl os, hvorfor det netop er her, der skal være koncert. Skriv også gerne, hvilken dato og dermed kunstner, du drømmer om at vinde.

Du er velkommen til at byde ind på alle koncerter her og nu, men udvælgelsen af de sidste to sker først senere på året og kommer derfor i udbud igen i løbet af foråret.

Tarup Center og Ugeavisen Odense udvælger i fællesskab de seks vindere.

  • Af: