Kongensgade: For 3 år siden lukkede Per Lydal og Henrik Rasmussen Kupeen i Kongensgade, for i stedet at koncentrerer sig om deres fælles butik Kupeen & Co som de har drevet i Rosengårdcenteret de seneste 13 år. Men 1. april vender Per og Henrik tilbage med en butik i Kongensgade 17.

- Vi åbner Kupeen Klassik som bliver en ny og spændende butik med gode oplevelser. Vi ønsker at komme tilbage til Odense City, hvor livet leves med cafeer og vejrets luner. Vi vender stærkt tilbage med et spændende koncept, hvor vi tilbyder Casual Look, chinos, jeans, blazer, suit, støvler, sneaks, sixpence og meget andet, siger Henrik Rasmussen, indehaver.

Jacob Cartey er ansat som butikschef for Kupeen Klassik. Jacob kommer fra en stilling som butikschef hos Din Tøjmand i Assens, og inden da var ansat i 10 år hos Nielsens i Rosengårdcenteret.

- Jeg glæder mig til åbningen den fredag den 1. april. Kunderne kan se frem til en butik hvor vi vil hygge om dem med noget så originalt som LPér på grammofon og frisk kaffe. Desuden vild er være månedens whisky og rom, som vil kunne smages fredag og lørdag. Vi bliver en butik som vil give vores kunder en ny og anderledes oplevese, og håber at det får kunderne til at føle sig godt tilpas i Kupeen Klassik, siger Jacob Chartey, butikschef.

  • Af: