Østerbro: Teaterfabrikken har siden 2001 arrangeret kvalitetsunderholdning med primært fokus på to områder: Show og underholdning for private, institutioner og virksomheder samt Forumteater og kommunikationsspil for institutioner og virksomheder. Morten Givskud har der i gennem årene har været en stor drivkraft hos Teaterfabrikken har arbejdet har fra sommeren 2016 opsagt sit job som underviser på UCL for nu at leve på fuld tid som indehaver af Teaterfabrikken.

- Siden starten på Teaterfabrikken har vi år for år fået flere og flere opgaver. Jeg var nu nået til et punkt hvor jeg skulle vælge om mellem mit job som lærer eller sige nej til en masse opgaver gennem Teaterfabrikken. Jeg valgte at stoppe som lærer for nu at forsøge og leve af underholdningen. Teaterfabrikken tilbyder Teatersport med kosmonauterne, stompshow med Habengoods, showdance med Foxy Ladies og Shakespeareteater med Herregårdsspillene. Det er en vildt spændende fremtid jeg går ind til. Jeg glæder mig helt vildt meget til at kunne koncentrerer mig 100 % om Teaterfabrikken og alle de projekter jeg har gang i. F.eks. har jeg lige lavet en aftale med Privaten der ligger i Jernbanegade 3, 1. sal hvor vi den 11. maj og 15. juni skal lave en quizform for Privatens gæster, der involvere gæsterne og hvor de kan vinde præmier. Vi har også en masse spændende nyt i gang med Habengoods, hvor vi i løbet af foråret vil præsentere en musikvideo. Til efteråret har jeg indgået en aftale med Næsbyhoved Skov hvor jeg sammensætter et program med forskellig underholdning, blandt andet vil Foxy Ladies optræde med deres danseshow, siger Morten Givskud.

Hos Teaterfabrikken er det nu også muligt at købe sig til danseundervisning eller voksne kan købe sig til undervisning i Improteater. På hjemmesiden tfab.dk kan man tjekke meget mere om kommende optrædende/shows som Teaterfabrikken opfører.

  • Af: