Frisør

Gitte og Mike vil fylde Odense med lækkert hår efter åbningen af Mugshot Hair i Læssøegade 15

Borre er blevet til Mugshot Hair

Borre Intercoiffure er blevet solgt til ejerne af den Københavnske salon Mugshot Hair. Mugshot Hair er en af Københavns hotte saloner, hvor kendte politikere, musikere og skuespillere finder vej til at få lavet smart hår. Indehaverne er Gitte Christiansen og Mike Nielsen. Det var Mike, der tilbage i 2010 åbnede Mugshot Hair og ansatte Gitte. Kort efter blev Gitte medejer af salonen, og sammen har de haft et ønske om at åbne flere saloner i landet.

Mugshot Hair

Mugshot HairLæssøegade 15, Odense samt Herluf Trollesgade 26A, København

Indehavere: Mike Nielsen og Gitte Christiansen

www.mugshot-hair.dk

Faceboo:  Mugshot Hair

 

- Jeg havde personligt en drøm om at åbne saloner i de største danske byer, så da Gitte en dag fortalte mig, at det var muligt at overtage Borre Intercoiffure i Odense, var jeg straks med på den idé. Vi er glade for at have overtaget en af Odenses mest kendte saloner. Og det er dejligt for os, at indehaver Jette Svane har ønsket at forblive i salonen frem til årsskiftet, siger Mike Nielsen.

Professionalisme og entusiasme

Mike har en stor kompetence i det danske frisørfag. Han har stor erfaring med blandt andet modeshows, photo shoots, undervisning og han har repræsenteret Mugshot i flere store danske medier og tv-programmer. Mike har en grundig forståelse af, hvordan hår, hovedform og farve sammen med kundens personlighed kan gå op i en højere enhed, og han går til enhver opgave med både stor professionalisme og entusiasme.

Gitte har på kort tid fået en stor, trofast kundekreds, herunder flere kendte fra den danske musikscene. Hun er colorist, og hendes interesse for videreudvikling af farver betyder, at hun mestrer enhver farveopgave. Gitte underviser i farvning både i Mugshot og rundt i landet. Gittes særdeles høje faglige niveau har også skaffet hende anerkendelse internt i frisørfaget, hvor hun blandt andet har været censor til Frisørskolens svendeprøver.

Sa

I forbindelse med overtagelsen har Borre Intercoiffure fra 1. september skiftet navn til Mugshot Hair.

- Vi har ændret navnet, men ellers kommer de faste kunder ikke til at mærke de store forandringer. Personalet fortsætter, ligesom Jette gør det. Men fra årskiftet sker der ændringer. F.eks har modeskribenten Uffe Buchard designet vores salon i København, og hans design vil da helt sikkert blive at finde i Odense også. Vores kundegruppe er fra +13 år og opefter, siger Gitte Christiansen, der er flyttet til Odense i forbindelse med åbningen af Mugshots nye salon.

  • Af: