Siden den nye apotekerlov trådte i kraft 1. juli 2015 er der åbnet 100 nye apoteker i Danmark. Apotek nummer 100 blev åbnet lørdag den 29. oktober i Bilka. Apoteket hedder Niels Bohrs Allé Apotek og det er en filial under Langeskov Apotek. Sara Apitz er ansat som filialleder af Niels Bohrs Allé Apotek der holder åbent alle hverdage fra klokken 9 til 19, lørdag fra klokken 9 til 15 samt søndag fra klokken 10 til 14.

- Beliggenheden for et apotek i Bilka har vist sig at være en stor succes fra første åbningsdag. Vi har hørt fra rigtig mange kunder hvor glade de er for at kunne handle ind i Bilka for så enten før eller efter at kunne afhente deres medicin hos os. På den måde slipper kunderne for at skulle køre ekstra efter deres medicin. Vi fungerer som et helt almindelig apotek. Personalet består af farmakonomer og farmaceuter som sikrer at kunden får den rette vejledning omkring sin medicin. Vi udleverer receptpligtig medicin og forhandler håndkøbsmedicin og har derudover salg af diverse ting som f.eks. hudplejeprodukter, vitaminer og mineraler, siger Sara Apitz.

Niels Bohrs Allé Apotek har haft travlt fra første åbningsdag den 29. oktober, og kunne mandag da kassen skulle tælles op se at der havde været ca. 400 kunder inde og gøre deres handler, hvilket Sara Apitz er rigtig stolt over som filialleder.

Facebookvideo