Frisør

Regitze vil passe på miljøet og benytte bæredygtige og økologiske produkter

Nordic Hairlounge by Regitze er navnet på en ny salon på Fåborgvej 37A. Det er Regitze Foldager From, der nu kaster sig ud i eventyret som selvstændig frisør. Regitze voksede som barn op i Sanderum/Dalum og hun er uddannet som frisør i 2015 i en salon beliggende i Dalum.

- Håndværkerne har knoklet for at blive færdige, så jeg kan byde kunderne velkommen indenfor i en salon, hvor jeg har lagt stor vægt på at benytte og sælge produkter, der er bæredygtige og økologiske. Derfor benytter jeg produkter af mærket O-Way. Farverne er med biodynamiske og økologiske ingredienser. Flasker er af glas og farverørene er lavet af sukkerrør. Jeg ønsker ikke at svine jorden til med kemikalier, og så er det vigtigt for mig, at kunderne får noget, der ikke er fyldt med allergener og parabener, siger Regitze Foldager From.

Nordic Hairlounge by Regitze

Nordic Hairlounge by RegitzeFåborgvej 37 A

Indehaver: Regitze Foldager From

Åbent i lige uger: Tirsdag-onsdag 9-17, torsdag 10-20, fredag 9-15 og lørdag-søndag kl. 8-13

Åbent i ulige uger: Tirsdag-onsdag 9-17, torsdag 10-20, fredag 9-15

Wellness oplevelse

Ligeledes ønsker Regitze at give kunderne en god oplevelse, når de skal have ordnet håret. Hun har altid sat god tid af til hver enkelt kunde, og så bliver man forkælet med hårvask og hovedbundsmassage.

- Jeg brænder for mit arbejde som frisør. Det skal kunderne kunne mærke. Det skal være en lækker wellness oplevelse, når de booker en tid i min salon. Og så holder jeg salonen åben hver anden søndag i de lige uger. Jeg tror, at rigtig mange kunder vil benytte sig af muligheden for et besøg hos mig om søndagen, siger Regitze Foldager From.

  • Af: