Wendorff har lanceret en ny kage, der ligner sushi til forveksling

Asylgade: -Folk stopper op og kigger lige en ekstra gang og spørger, om vi er begyndt at sælge sushi, siger Wivi Westphal med et lille grin. Hun er teamleder i Wendorffs konditori i Asylgade, hvor en montre byder på et utal af farvestrålende og anderledes kager.

- Vi har ansat en ny, fransk konditior, Cedric Clerici, i vores produktion i Svendborg, og derfor kan vi føre os frem med spændende kager, som ingen har set før. Han har sat gang i noget helt fantastisk, og specielt kagen, der ligner sushi har taget folk med storm, siger teamlederen og remser op, hvad kagen består af.

- Solbær, grødris med marmelade, kagebund med sesam- og hørfrø, dressing i pipette, brun farin, balsamico, mynte og toppen af myntecreme. Det er ligesom når du køber en rigtig sushi - bare i en kageform, og der er ikke fisk i, lover Wivi Westphal og fortæller, at kunderne er vildt begejstrede, når de ser den.

- Vi fortæller selvfølgelig historien, der ligger bag, og det synes kunderne er sjovt. Vi synes også, at det er fedt at være et sted, hvor der er en historie bag vores varer, også fordi vi synes, vi ikke er en almindelig bagerforretning. Vi er lidt specielle, og vi udvikler os hele tiden, siger en smilende Wivi Westphal.

  • Af: