Rødegårdsvej: Anna Nielsen er butiksansvarlig for den 1.200 kvadratmeter store butik Loppeforum, der åbner torsdag 3. september klokken 10 på Rødegårdsvej 182.

- Jeg har de seneste 30 år haft stor interesse for antikke og retro ting. Men har også altid tænkt, at det var træls, at loppemarkeder som regel altid holdes i weekenderne, og at det er træls, at holde loppemarked, når det regner, fortæller hun.

- Det gør vi nu noget ved med åbningen af Loppeforum. Her kan du leje en indendørs standplads på ugebasis, hvorfra du kan sælge dine brugte ting. Standen består af to reoler, som kan indrettes med forskellige hylder og bøjlestang. Du sætter Loppeforums prismærker på alle dine ting, fylder din lejede stand op og så sælger vi dine ting til vores mange loppeglade besøgende. Vi har aflåste glasmontre til specielt skrøbelige eller dyre ting samt alarmer og videoovervågning. Butikkerne er altid fyldt op med spændende secondhand varer, og der er fornyelse på standene hver dag, siger Anna Nielsen.

Loppeforum findes også i byer som Kolding, Aabenraa, Randers og Aarhus, hvor man med stor succes har op til 200 stande, samt et stort område med møbler og udstillingsvæg med malerier, spejle og lamper.

Priserne er angivet direkte på varen med stregkode, der holder styr på hvilken stand varen kommer fra. På den måde kan man som kunde shoppe i fred og ro på alle stande.

- Som lejer booker man en stand enten via vores hjemmeside www.loppeforum.dk eller henvender sig til personalet i butikken. Udover standlejen afregnes der 15 procent af dit salg i provision til Loppeforum. Så snart man har fyldt standen op, begynder salget, siger Anna Nielsen og tilføjer at hun glæder sig til at byde kunderne og standlejerne velkommen på åbningsdagen torsdag 3. september klokken 10.

- Derefter holder Loppeforum.dk åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 18 samt i weekenderne fra klokken 10 til 16, siger Anna Nielsen.

  • Af: