Mad

Nicolai Lommer Larsen vil knokle hårdt for at få succes i Overgade

Lørdag den 9. september åbner Lommers Sandwich & Salat i Overgade 39. Det er den 26-årige Nicolai Lommer Larsen som står bag åbningen. Nicolai er uddannet tjener hos Hotel Christiansminde og har de sidste 3 år arbejdet hos Carlsberg som sælger.

- Jeg har sindsyg mange sommerfugle i maven. Jeg kaster mig ud i noget ret usikkert, men samtidig er det også en drøm der endelig får lov at blive udlevet. - Lige siden jeg som 18-årig startede i tjenerlære, har jeg leget med tanken om en dag at åbne eget sandwich og salat spisested, og på lørdag går det løs. Det bliver nok hårdt. Der skal knokles mindst 80 timer om ugen. Men hold kæft hvor jeg glæder mig for vildt, siger Nicolai Lommer.

Lommers Sandwich & Salat

Lommers Sandwich & salatOvergade 59

Indehave: Nicolai Lommer Larsen

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10-19.30, lørdag kl. 10-15 samt natåbent fredag og lørdag.

Facebook: Lommers Sandwich og salat

Brænder for at give god service

Nicolai Lommer Larsen brænder for servicefaget. Han elsker at have den daglige kontakt med mennesker, og så elsker han kvalitets mad, hvilket kunderne bør kunne smage, når de i fremtiden handler hos Lommers Sandwich & Salat.

- Jeg vil stå tidligt op hver morgen, og køre ud for at handle de helt friske råvare til dagens sandwich og salater. Jeg vil håndplukke hver enkelt råvare, så jeg er sikker på, at kunderne får en god smagsoplevelse. Her får man ikke pålæg, der kommer færdigskåret. Jeg vil selv stå og snitte, koge, stege og hakke ingredienserne. For mig handler det hele tiden om at give mine kunder den bedste og sundeste madoplevelse. Jeg vil hellere sælger f.eks. 100 sandwich om dagen til 45 kroner end tage 60 kroner for en sandwich, og så sælge færre af dem. Jeg har også en idé om, at studenterne i byen skal have råd til sund og lækker mad, så de ikke skal leve af pasta eller købepizza. For man fungerer og studerer altså bedre, når man lever sundt, og det vil jeg gøre muligt i fremtiden, siger Nicolai Lommer Larsen.

Tilbyder firmaaftaler

Hos Lommers Sandwich & salat vil det være muligt at sidde ved et af de tre borde og nyde sin mad, eller den kan købes med som take away. Ligeledes tilbydes der firmaaftaler, som er et område Nicolai satser på skal vokse sig stort.

- Jeg vil vove at påstå, at jeg kan lave sunde og lækre madordninger til virksomheder, som i længden er mindst lige så billig som en madpakke. Og så syntes jeg personligt, at det er lidt mere lækkert at få en frisk sandwich eller salat, fremfor en madpakke. Så man er velkommen til at kontakte mig for en firmaaftale, siger Nicolai Lommer Larsen.

Lommers Sandwich & Salat er et byg selv koncept. Man vælger sit brød, om det skal være lyst, mørkt eller glutenfri. Så skal der vælges dressing, om det skal være mayo, karry, pesto eller aioli. Pålægget, der kan vælges, er æg, rejer, roastbeef, kylling, bacon, ost, skinke, avocado, tunmousse eller husets specialitet, som er en laksemousse. Endelig kan der vælges, hvad man ønsker af grønt i sin mad, og så er maden ellers klar til at spise.

Natåbent i opstarten

Første åbningsdag er lørdag den 9. september kl. 10-15, hvor der vil være gode åbningstilbud samt gratis drikkevarer fra Coca Cola og Kildevæld. Herefter vil åbningstiderne være mandag til fredag fra klokken 10-19.30 samt lørdag fra klokken 10-15.

- Dog vil jeg i en forsøgsperiode prøve at holde åbent fredag og lørdag nat, for at se om der er basis for en omsætning ude i nattelivet. Jeg vil i starten have alle vagterne selv, men håber på sigt at kunne ansætte personale, og min helt store drøm er også engang i fremtiden at åbne flere Lommers Sandwich & Salat spisesteder i Danmark, slutter Nicolai Lommer.

  • Af: