Sundhed

Thomas Fyrst vil give dig dit liv og livskvaliteten tilbage

Ville det ikke bare være fantastisk, hvis du kunne få dit liv og livskvaliteten tilbage? Hvad nu hvis jeg siger, at det kan du. Jeg kan hjælpe dig...vil du så ikke sige: SÅ GØR DET? Sådan indleder Thomas Fyrst som åbner akupunkturklinik med speciale i sportsskader og smerter i Højby Sundhedscenter, Hollufgårdsvej 10 A, Højby, ofte sine samtaler.- Jeg har på den korte tid, jeg har været i gang, allerede hjulpet mange som har døjet med en skavank i flere år. Nogle er tidligere blevet opereret uden at komme skavanken til livs, og andre har måske fået at vide: "Det må du lære at leve med". Og så er der et hav af de små akutte skader, hvor jeg med succes har forkortet helingsprocessen og minimeret smerterne, hvis de da ikke helt er forsvundet, siger Thomas Fyrst.

Thomas Fyrst Akupunktur

Thomas Fyrst AkupunkturHøjby Sundhedscenter

Hollufgårdsvej 10 A 

Hjemmeside: www.thomasfyrst.dk

Facebook: Thomas Fyrst Akupunktur

Tlf.: 31152507

Thomas, som har en Master Akupunktør-uddannelse, åbner efter mindre end 1 år som akupunktør dørene op på fuld tid. Han har egentlig en cand. merc, men hjertet vejede tungere end lønnen, og derfor droppede han sit faste, velbetalte lønmodtagerjob, som han havde haft i over 12 år, for at hellige sig akupunkturen og hjælpe andre.- Under min akupunktøruddannelse blev jeg bekræftet i, at det er denne vej, jeg skal gå. Det lyder måske lidt mærkeligt og egocentreret, men jeg har evnerne og kan med det samme mærke, når jeg rammer akupunkturpunkterne spot on. Jeg synes, det er fedt at kunne hjælpe andre mennesker effektivt uden de får bivirkninger, og så giver det da også et ekstra sug i maven, når jeg en gang i mellem efter ganske få behandlinger kan fjerne alt hvad der tidligere var betegnet som kronisk, og en person får fuld førlighed uden smerter tilbage. Det er fedt, når det sker. Jeg har derfor denne meddelelse til læserne: Husk: Akupunktur kan mere end de fleste tror effektivt og uden bivirkninger. Der er håb, selv med problemer du andetsteds har fået at vide, du må lære at leve med.

Klinikken med det mundrette navn "Thomas Fyrst" åbner mandag den 4. december. Åbningstid er kl. 9-16 mandag til fredag - For mere information og book tid på www.thomasfyrst.dk

  • Af: