Bilvask

Vask bilen så ofte du vil med et Wash World medlemsskab

Landsdækkende kæde

Wash World er et koncept, som blev startet tilbage i 2013, af direktør Jesper Rossing, samt stifteren af Fitness World. Det første Wash World anlæg blev åbnet i Roskilde, og siden er der kommet nye anlæg til i hele landet. Lige nu er der Wash World vaskeanlæg 20 steder i landet, med samlet 40 vaskemaskiner og planer om at etablere flere anlæg. Nu er turen kommet til Odense, hvor Wash World lige har åbnet et anlæg med tre vaskehaller for første gang. Adressen er Nyborgvej 343.

Wash World

Wash WorldNyborgvej 343

3 vaskehaller

Medlemsskab for fri vask hver måned:

Basis: 69 kroner, Guld: 99 kroner, Premium 129 kroner og Premium+ 159 kroner

Enkeltvask: Basis 39 kroner, Guld: 59 kroner, Premium: 79 kroner og Premium+ 99 kroner.

www.washworld.dk

Medlemsvask eller enkeltvask

- Vi har i Odense åbnet et anlæg med tre vaskehaller. Der vaskes med maskiner fra Tyskland. Kvaliteten af bilvasken skal være god, og vi benytter et biologisk vandrenseanlæg, fordi vi samtidig også ønsker at passe på miljøet. Konceptet er, at man kan melde sig ind ligesom man f.eks. kan i Fitness World. Man betaler et månedligt abonnement. Vi har fire forskellige abonnementstyper, Basis til 69 kr/md, Guld til 99 kr/md, Premium til 129 kr/md eller Premium Plus til 159 kr/md. For det beløb kan man vaske sin bil så ofte man vil, fra kl. 07 til 22 alle ugens dage, så den altid skinner og er ren. Det er dog også muligt at købe enkeltvaske, her er priserne kr. 39, 59, 79, eller 99, siger direktør Jesper Rossing.

Brugervenligt

Man kan let tilmelde sig med sin smartphone eller pc via hjemmesiden washworld.dk, medlemsskabet er øjeblikkeligt aktivt. Ønsker man at blive siddende i bilen, mens der vaskes, er dette muligt. En sikkerhedsanordning gør, at man med et tryk på hornet kan stoppe bilvasken. Er man medlem, kan man registrere sin nummerplade, der bliver genkendt af et kamera, og så vælger man sin vask og triller ind i vaskehallen. Alt sammen virker nemt og overskueligt, hvilket også var planen, da Jesper og ejerkredsen satte sig ned for at udvikle konceptet.

Åbner snart i Bolbro

Og ejerkredsen mener virkelig noget med at komme til Odense med deres bilvask koncept, for man har lige købt en ejendom på Bystævnevej i Bolbro, hvor der bliver åbnet endnu et Wash World anlæg, formentlig i september eller oktober.

  • Af: