Frisør

Britta Dørr Rasmussen har indgået samarbejde med Nanna Anderson hos Stuie Coiffure

Britta Dørr Rasmussen har i 32 år drevet Stuie Coiffure på Fåborgvej 138. Forleden indgik Britta et samarbejde med Nanna Anderson, som er rykket ind i lokalerne, hvor hun har åbnet Stuie Coiffure & Frisør Nanna Anderson. - Jeg ønskede efter flere år alene i salonen, at byde en samarbejdspartner velkommen. En samarbejdspartner, der måske på sigt kunne være en del af et generationsskifte. Jeg er glad for at Nanna Anderson, som bestod sin svendeprøve i 2016 med en bronzemedalje, kunne se mulighederne i at blive en del af Stuie Coiffure. Nanna er en super dygtig frisør, som jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med her i salonen, da hun var igennem et praktikforløb i sin elevtid, siger Britta Dørr Rasmussen.

Stuie Coiffure & Frisør Nanna Anderson

Stuie Coiffure & Frisør Nanna AndersonFåborgvej 138

Åbent: tirsdag 9.30-17, onsdag 9.30-18, torsdag 9.30-19, fredag 9.30-18 samt lørdag 8.30-14

 

Lækkert hår og extensions

Nanna er født og opvokset i Tommerup. Hun har også en overgang arbejdet som frisør assistent i en salon i Tommerup. - Jeg var slet ikke i tvivl om, at det ville være det helt rigtige for mig at indgå i et fremtidig samarbejde med Britta. Salonen er kendt for altid at yde et godt stykke håndværk, og kunderne kommer kørende hertil fra nær og fjern. Jeg glæder mig over at være blevet en del af Stuie Coiffure. Jeg glæder mig til at vise, at jeg er en dygtig frisør, som er klar til at ofre det, der skal til for at få en god forretning op at køre. Jeg kommer til salonen med et ungt sind, jeg er ærlig i mit arbejde og yder altid en god service overfor mine kunder, som kan forvente, at jeg i salonens hyggelige omgivelser altid vil dem det bedste. Udover at lave lækkert hår, tilbyder jeg også extensions, siger Nanna Anderson.

Svanemærkede og miljøvenlige produkter

Hos Stuie Coiffure benyttes og forhandles der svanemærkede og miljøvenlige produkter. Salonen ligger på den lukkede del af Fåborgvej, og derfor har det altid handlet om for Britta at frisørarbejdet skulle være i orden. - Salonen ligger jo ikke ligefrem på strøget. Kunderne kommer, fordi de ved, at her betaler de for et eksklusivt og godt håndværk. Jeg har altid lagt væk på, at mit arbejde skulle være af høj, faglig standard, og derfor var det vigtigt for mig, at en samarbejdspartner skulle kunne levere samme slags håndværk. Og det ved jeg, at Nanna kan, siger Britta Dørr Rasmussen.

Åbningsreception

Lørdag den 9. december kl. 15-19 holder Nanna åbningsreception. Her glæder hun sig til at hilse på nye og tidligere kunder, som kan se frem til et glas og lidt godt til ganen.

  • Af: