Sundhed

Sarah Jørgensen har fået orlov fra sit lærerjob for at starte egen virksomhed.

Sarah Jørgensen er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i seks år som lærer på Abildgårdskolen i Vollsmose samt de seneste tre år på Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse. Men nu har Sarah fået orlov som lærer på Carl Nielsen Skolen for i stedet at lægge alle kræfterne i sin virksomhed Sarah´s Yoga.- Jeg blev tilbage i 2016 optaget på en uddannelse som Børne Yoga lærer. Planen var, at jeg skulle kunne bruge uddannelsen i forbindelse med mit job som lærer, fortæller Sarah Jørgensen. - Efter endt uddannelse fik jeg kontakt til Sundhedshuset Paarup, på Paarupvej 15, og indgik en aftale om lån af lokale. Her har jeg siden august 2016 sideløbene med mit job som skolelærer tilbudt børn yoga undervisning.

Sarah´s Yoga

Sarah´s YogaBeliggende hos Sundhedscenter Paarup på Paarupvej 15

Tilbyder yoga undervisning for børn og voksne.

Tre børne hold: 10-13 år, 7-10 år samt 4-7 år.

Fem voksenhold hvoraf det ene er et nybegynderhold.

Hjemmeside: www.sarahsyoga.dk

Facebook: Sarah´s Yoga - Yoga for børn og voksne

Brænder for yoga

Sarah brænder for at undervise i yoga, og hun ønsker at få endnu mere kendskab til yoga verdenen. Hun gik derfor i gang med en 100 timers yoga lærer uddannelse i København. En uddannelse hun afsluttede i juni 2017- Jeg nyder arbejdet som yogalærer og ønsker at bruge endnu flere timer og kræfter på min virksomhed Sarah´s Yoga. Derfor søgte jeg orlov som skolelærer for at kaste mig ud i det selvstændige liv som yoga underviser. Jeg har siden august 2017 udelukkende været beskæftiget som yoga underviser. Jeg tilbyder for tiden tre børnehold og fem voksenhold. Desuden afholder jeg workshops. Jeg brænder enormt meget for min undervisning, siger Sarah Jørgensen.

Børne og voksenhold

Sarah kører både børnehold og voksenhold. Og alle er velkommen, uanset om man er nybegynder eller øvet. Hun har f.eks. et hold udelukkende for nybegyndere, der ønsker at stifte bekendtskab med yoga.- Jeg har tre børnehold. Et for børn i alderen 10-13 år, som foregår tirsdag kl. 16-17, et hold for børn i alderen 7-10 år, som ligeledes er tirsdag dog fra kl. 17.15-18.15 og så har jeg et hold for børn i alderen 4-7 år, som er hver onsdag kl. 16-16.45. Voksenholdene foregår tirsdag kl. 18.45-20, onsdag kl. 10-11.15 og kl. 17-18.15 samt kl. 18.45-20. Og så underviser jeg et hold hver lørdag kl. 9-10.15. Mine hold er for børn på maks 10 personer og voksne maks 12 personer. Det er små hold, som gør det muligt for mig at nå hver enkelt deltager på holdet, så de finder ro og tid til fordybelse, siger Sarah Jørgensen.

  • Af: