Sundhed

Marianne Flick Jørgensen er ejer af CareTakes der forhandler Holdnings t-shirt og nattøj

Vil udvide med nye produkter

Marianne Flick Jørgensen har i mange år arbejdet med salg af hjælpemidler. Hun mærker en stor glæde ved at hjælpe andre mennesker til et bedre liv, og elsker at gøre noget godt for andre. Marianne har nu kastet sig ud i livet som selvstændig med åbningen af virksomheden CareTakes som hun har åbnet på Aulkærvænget 25, Højby.- Med tiden får de fleste mennesker brug for hjælp i hverdagen. Jeg vil rigtig gerne bidrage til at andre kan få en meget bedre livskvalitet. Da jeg kender rigtig mange, der har problemer med ryggen, har jeg startet en virksomhed, hvor jeg forhandler CareTakes Holdnings T-shirt, som er en dansk designet t-shirt med støttebånd ved nakke og lænd. T-shirten hjælper dig til en bedre kropsholdning og minimere smerter i ryggen. Den er designet med en god pasform, således at den passer til forskellige typer. Så er man ikke så slank om livet, skal man bare vælge vores +model. Her har vi taget højde for ekstra vidde om livet uden at gå på kompromis med funktionen. T-shirten er udviklet med ekstra længde, for at give den bedste effekt og pasform, siger Marianne Flick Jørgensen.

CareTakes

CareTakesAulkærvænget 25

Ejer: Marianne Flick Jørgensen

Hjemmeside: www.caretakes.dk

Facebook: CareTakes

Marianne Flick Jørgensen er i gang med at udbrede kendskabet til CareTakes Holdnings T-shirten. Hun er på besøg i danske virksomheder, hvor flere allerede har Holdnings T-shirten ind. T-shirten kan være et medarbejder gode, ligesom f.eks. pension og sundhedsforsikring der er til gavn for både medarbejderne og virksomheden. - Rygproblemer er en af de årsager herhjemme, der giver flest sygemeldinger. Hårdt fysisk arbejde eller arbejde i samme position i mange timer, som på f.eks. kontor eller i bil, kan være en af årsagerne til dårlig ryg eller smerter i nakke, skulder og lænd. Med Holdnings T-shirten kan medarbejderen få den rigtige støtte og kropsholdning, og man kan undgå smerter i ryg, nakke, skuldre og lænd, siger Marianne Flick Jørgensen.

T-shirten kan ses og afprøves hos CareTakes på Aulkærvænget 25 i Højby efter aftale. Her har Marianne indrettet kontor, showroom og lager. Den kan også bestilles på hendes webshop: www.caretakes.dk- Jeg er også forhandler af nattøj fra CareTakes. Nattesved er ikke noget, man taler så meget om herhjemme. Men kvinder i overgangsalderen, folk der rammes af sygdom eller et medicinforbrug kan gøre, at folk sveder meget, når de sover. CareTakes har produceret nattøj, som kan afhjælpe nattesved, og samtidig være lækkert og dejligt at have på. Nattøjet er temperatur regulerende og tørrer hurtigt, så man ikke vågner våd og kold. Det er designet og produceret i det blødeste materiale, som føles let og køligt mod huden. Nattøjet findes til både hende og ham, siger Marianne Flick Jørgensen.

Marianne Flick Jørgensen satser i fremtiden på at kunne præsentere flere produkter inden for de samme linjer. Og med tiden er hendes plan også at udvide med helt nye produktserier.

  • Af: