Sundhed

Harald Nyborgs gamle administrationsbygning i Fraugde, er nu et sundhedshus med blandt andet JumpingFitness

Det hele startede med "Ondt i Kroppen", altså ondt i Rene Hansens egen krop. Han kom ud for en arbejdsulykke. Og herefter satte han sig godt ind i hvilke behandlinger, der kunne få ham tilbage på arbejdsmarkedet og tilbage til et liv uden smerter. Rene mødte igennem behandlerverdenen Per Iversen - tidligere behandler i Aktiv Form Odense - og sammen har de to nu behandlet i 17 år. I 2011 blev klinikken Ondtikroppen.dk åbnet i kliniklokale i Birkum.

Sund i Kroppen

Rene Hansen er indehaver af Ondt i Kroppen, Sund i Kroppen og Jumping Fitness Odense.Adresse: A. Jakobsen Vænge 21, Fraugde.

www.ondtikroppen.dk

www.sundikroppen.dk

www.jumpingfitnessodense.dk

Gry Engsbye er forlovet med Rene Hansen og hende der står for Jumping undervisningen samt laver kostvejledning.

 

Ønsket om et sundhedshus

- Vi tilbyder kropsbehandling (Fysiurgisk behandling) som er en udstræknings og massageform, der er med til at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led. Kropsbehandlingen virker smertelindrende på ømme muskler, den aktiverer kroppens eget immunforsvar, og gør det lettere at udskille affaldsstoffer. Dette giver en større bevægelighed i muskler og led. Behandlingen øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger og træthed, fortæller Rene Hansen.

Rene Hansen har i længere tid leget med tanken om at skabe et sundhedshus med fokus på behandling, træning og kostvejledning. Det er nu blevet en realitet med åbningen af Sundikroppen.dk. i Harald Nyborgs tidligere administrationsbygning på A. Jakobsen Vænge 21. Her har Rene Hansen 1. september åbnet "Sund i Kroppen" og "JumpingFitnessOdense.dk". Det er hans forlovede Gry Engsbye, der er uddannet Jumping Fitness instruktør, som står for undervisningen.

Specielt udviklede trampoliner

JumpingFitnessOdense.dk er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på små, specielt udviklede trampoliner, siger Gry Engsbye. - Men JumpingFitness er ikke vanskelig koreografi. Det er en træningsform, der er velegnet til alle og som, frigør endorfiner, der er kroppens eget lykkestof. Derfor bliver man glad af jumping. Man opnår høj kalorieforbrænding og styrker kroppen positivt. Den er således skånsom for folk med skader. Og så er det en effektiv måde at genoptræne. - Man hopper i takt til musik. Der kommer sved på panden. Og smilet kommer helt naturligt frem, siger Gry Engsbye, der tilbyder holdtræning for børn i alderen 6-9 år, teenagere 10-15 år, mixhold for mænd og damer samt et lukket mandehold.

Get Fit koncept

- Vi har også et koncept, vi kalder "Get Fit", fortsætter Gry Engsbye.- Det er et slankekoncept ud over det sædvanlige, der gør det muligt at nå sine personlige mål i form af kostomlægning, bedre og sundere livsstil m.m. - Vores erfaring er, at rigtig mange af vores kunder gennem tiden har oplevet ikke at kunne tabe sig. De har prøvet rigtig mange forskellige kure, hvor de har tabt sig 8 kg og efterfølgende taget 12 kg på igen. Grunden kan være den enkle, at hjernen og kroppen simpelthen ikke taler sammen. Men det kan der rådes bod på, siger Gry Engsbye.

  • Af: