Crossfit

Damla har arbejdet dag og nat i mange år for at kunne få råd til at åbne OzCross

Hårdt arbejde gav bonus

Damla Öz har knoklet hårdt gennem de seneste treethalvt år for at tjene penge til at udleve sin drøm om at starte et crossfit center. En drøm, der nu endelig kan udleves, efter at hun har tjent penge ved at arbejde på gartneri, fabrik, restaurant og pizzaria.

OzCross

OzCrossOdensevej 121

Indehaver: Damla Öz

580 kvadratmeter stort råt træningsmiljø

Åbent: Mandag-Torsdag kl. 8-21, fredag klokken 8-20 samt lørdag/søndag klokken 10-16

Facebook: OZCROSSDK

 

- Jeg har arbejdet dag og nat i mange år nu. Det har jeg gjort, fordi jeg ville spare en masse penge op til at kunne åbne mit eget crossfit træningsmiljø. Jeg ville ikke ud og låne penge i banken men tjene mine egne penge fra start. Nu er jeg klar og har åbnet OzCross på Odensevej 121. Jeg har investeret alt hvad jeg ejer for at kunne udleve min drøm som ejer af et træningscenter. Jeg ledte et i år efter det rette lokale og fandt det her på Odensevej 121. Lokalet er et råt miljø med port og betongulv. Her er højt til loftet, og jeg var ikke i tvivl om, at det var her, jeg skulle jeg åbne OzCross. Jeg har knoklet i over en måned med at rengøre stedet, for det var et gammelt værksted, der trængte til en ordentlig omgang, siger Damla Öz.

Fra konstabel til crossfit instruktør

Damla fik interessen for crossfit, da hun var konstabel for ca. 6 år siden. Her indgik crossfit som en del af træningen til at blive en fit og stærk soldat.

- Jeg syntes, den træning jeg var igennem i mine år som konstabel, var så fed. Med crossfit træner man styrke, kondition, udholdenhed og balance. Så jeg besluttede mig for at droppe en udsendelse som soldat til Afghanistan for i stedet at rejse til Australien for at uddanne mig som crossfit instruktør. Min plan var herefter at vende hjem til Danmark og åbne eget center, siger Damla Ôz.

Udover at være uddannet som crossfit instruktør er Damla også Kettlebell instruktør og kostvejleder med speciale i vægttab. Og hun har en grunduddannelse indenfor anatomi og fysiologi.

Holdtræning

- Jeg tilbyder holdtræning og individuel træning. Der er plads til maks 10 personer på hvert hold. Jeg underviser flere gange dagligt alle ugens dage. og jeg har øvelser til både nybegynderen samt den hardcore crossfit udøver. Udover crossfit tilbyder jeg også mobilitets og styrketræning. Vi har hver søndag et hold for børn i alderen 10-14 år, og så har jeg indgået en aftale med en vægtløftningsinstruktør som tilbyder undervisning hver onsdag kl. 19, hvor der er plads til maks 6 personer, siger Damla Öz.

Fremtidplaner

Damla Öz har fremtidsplanerne på plads. Hun vil åbne en café hos OzCross, hvor man skal kunne sidde og hygge sig sammen efter en træning. Og så vil hun i fremtiden stille op ved crossfit konkurrencer for at vise, hvor god en træning man kan få hos OzCross.

  • Af: