Restaurant

Pernille faldt for Olivias hyggelige omgivelser og den lækre mad

Siden hun var teenager, har Pernille Kock Bromark arbejdet i restaurationsbranchen.  En branche, hun altid har elsket at være en del af. 1. september sprang hun ud som selvstændig. Pernille har overtaget Olivia Brasserie i Vintapperstræde 37.

- Olivia Brasserie er et sted, jeg er gået forbi hver eneste dag på vej til arbejde. Når jeg er gået forbi med min mand, har vi tit snakket om, hvor hyggelig den er. Vi har også spist der en del, og maden har altid været meget lækker og smagfuld, siger Pernille Kock Bromark.

Olivia Brasserie

Olivia BrasserieVintapperstræde 37, 5000 Odense C

Ny ejer: Pernille Kock Bromark

Åbent: mandag-lørdag kl. 10-23 (køkkenet lukker kl. 21.30), søndag kl. 10-15 (Brunchbuffet)

Facebook: Olivia Brasserie

Hjemmeside: www.Olivia-brasserie.dk

 

 

 

 

Grænseoverskridende telefonopkald

En dag for omkring et halvt år siden gjorde Pernille noget grænseoverskridende. Hun ringede til ejeren af Olivia Brasserie og fortalte, at hvis de var interesseret i at sælge restaurationen, så var hun frisk på en overtagelse. Og sådan gik det til, at Pernille Kock Bromark den 1. september fik overdraget nøglerne.

- Jeg er så glad for, at det lykkedes at få en aftale på plads. At skulle drive Olivia Brasserie videre i den stil, den er kendt for og med samme koncept, er en drøm der går i opfyldelse. Og endnu mere glad er jeg for, at det dygtige personale, det gælder både tjenere og kokke, fortsætter her. Det sikrer, at vores faste kunder ikke kommer til at mærke de helt store forandringer, siger Pernille Kock Bromark.

 

Kaffe og hjemmebag

Dog sker der enkelte forbedringer, som Pernille kalder det. Restauranten vil blive opgraderet med lidt flere lækre franske rette, der vil også være et større udvalg af gode franske vine, og så bliver det også muligt at købe cocktails i high-end klassen samt champagne.

- Olivia Brasserie er kendt som stedet, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe med lækkert hjemmebag. Dette fortsætter vi med. Vi har en meget dygtig dessertkok ansat, der vil trylle lækre kager frem dagligt. Vi tilbyder brunch hver eneste dag, men om søndagen er det en brunchbuffet, hvor de kolde retter står fremme og de varme rette kommer varme fra køkkenet, når gæsten bestiller det. Skal man holde møder eller fest, har vi tilknyttet et lokale på førstesalen, hvor den slags kan afholdes. Her er der alt det udstyr til rådighed, som et møde eller en fest kræver, siger Pernille Kock Bromark.

 

Åbningstider

Olivia Brasserie har åbent mandag til lørdag fra klokken 10 til 23, køkkenet lukker dog klokken 21.30, og søndag er der åbent fra klokken 10 til 15.

  • Af: