1. maj vil lokkerne i Salon Pernille Bjørn falde for en god sags tjeneste, når hun sammen med sin ansatte lader dagens omsætning gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

Pernille klipper penge ind til Kræftens Bekæmpelse

Produceret af Hasse Frimodt

Læssøegade: Den første maj har frisør Pernille Bjørn planlagt en alternativ kampdag. Her vil hun sammen med sin ansatte, Ann Harding Hansen, sætte en hel arbejdsdag af for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse i sin frisørsalon, Pernille Bjørn, i Læssøegade 3.

Inspiration

- I de fire år, jeg har haft salon her, har jeg altid samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Tidligere, da jeg havde en kompagnon, samlede vi ind 14 dage i oktober, hvor vi solgte kage og udloddede gevinster til kunderne i butikken, men i år, hvor jeg er alene om salonen, vil jeg gerne gøre noget mere ud af det. Jeg har selv haft kræftsyge tæt inde på livet, og det samme har min ansatte, så det er lidt af en hjertesag for os begge to, siger den 30-årige frisør.

Men det er ikke kun de to frisørers pårørende, der har motiveret dem til velgørenhedsprojektet.

- Vi har jo mange kunder igennem stolene, som kan fortælle en sørgelig historie om nogen af deres nærmeste, der har fået konstateret kræft, og der går ikke en uge imellem, at vi får en historie, der er værre endnu, siger Pernille Bjørn.

Aktivt valg

Søndag 1. maj åbner Hun sammen med sin ansatte salonen fra klokken 9 til 19, hvor de vil klippe kunderne til normal pris.

- Der bliver ikke noget med studierabat, men til gengæld går hele omsætningen ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, siger Pernille Bjørn, der allerede har modtaget de første tilmeldinger, men også det skal foregå på en alternativ måde.

- Kunderne kan bestille tid ved at ringe. De kan ikke bestille via online booking, for det skal gerne være et aktivt valg, at man støtter projektet, siger frisøren, der satser på at få et betragteligt beløb i kassen til det gode formål.

- Hvis vi står her i ni timer og klipper, kan vi hente 9.000 kr hjem, hvis vi løber hurtigt. Det er målet for den søndag, siger Pernille Bjørn.

  • Af: