Den 25. august er du inviteret til gratis koncert i Kongens Have midt i Odense med Joey Moe, TopGunn, Katie Keller, Cisilia og L.I.G.A på scenen.

Der er lagt op til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, når Kongens Have i Odense danner rammerne om en gratis koncert med fem topaktuelle kunstnere arrangeret af Pindle Odense, JVB LIVE og H.C. Andersen Festivals.

Pindle Odense har købt hele koncerten og giver gratis adgang til alle, der downloader den digitale del af Pindle Odense, nemlig Pindle-app'en fra Appstore eller i Google Play, og viser det i døren.

JVB Live er arrangøren bag koncerten og ser frem til en god musikoplevelse for festivalgæsterne og odenseanerne.

- De fem kunstnere leverer altid et fedt sceneshow og spiller ofte for fulde huse, men en koncert i Kongens Have er altid noget særligt. Vi ved, at der vil være rigtig mange mennesker i byen under H.C. Andersen Festivals, så derfor regner vi med, at Kongens Have bliver fyldt helt op, siger Henrik Sørensen fra JVB LIVE.

Publikum kan se frem til en aften spækket med optrædener fra hver af de fem kunstnere, som vil blæse publikum bagover med hits som "Million", "Luftballon", "Skylder dig ik' noget" og "Kongens Have".

Henrik Sørensen påpeger samtidig, at det er vigtigt at komme i god tid, da Kongens Have kun har plads til et begrænset antal gæster.

Refunderer billetten

Da samarbejdet om gratis koncerten kom i stand efter, at billetsalget var skudt i gang, vil JVB Live kontakte alle, der allerede har købt billetter.

Billetterne bliver refunderet eller ombyttet.

Koncerten varer fra klokken 16.30 til 23, og app'en kan du hente her:
ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=pindle.dk.pindle&hl=da
iOS: https://itunes.apple.com/dk/app/pindle-lokale-events-og-arrangementer/id1033080265?mt=8

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.